zaterdag 5 juli 2008

Zaterdag 5 juli


Vandaag viert Andrea haar verjaardag, alweer 23 jaar! Ik ben erg benieuwd wat ze van haar cadeaus vindt, verwend wordt ze wel! Straks komen Barbara en de kinderen en dan lekker taart eten. Iets later zullen tante Anneke en ome Peter komen, met hun gaan we ook barbequeen. De voorbereiding daar wordt nu aan gewerkt, de sauzen staan al klaar en ik wil nog even scrappen, ja dat kan allemaal in zo'n kort tijdsbestek ;) De rest van de dag staat helemaal in het teken van Andrea. Gisteravond heb ik ook nog even gescrapt, die zal ik zo plaatsen, een lo van mij en zuslief Barbara.

Ik ga nu even aan de scrap en ik ben er morgen weer.


Nicky van het forum van Dolls en Decoration geeft een Rak, je moet een bericht achterlaten over hoe jij denkt dat zij is. Dit heeft mij aan het denken gezet, op zo'n forum heb je al snel een idee van hoe iemand eruit ziet, door de manier hoe hij/zij scrapt hoe ze schrijft en haar blog. Ik ben aan het denken geslapgen en vraag mij inderdaad nu oo af hoe mensen mij zien, ik probeer dan ook mijn beste beentje voor te zetten, maar soms ben je gewoon niet altijd zo en zo, snappen jullie er nog iets van?

laat maar .....nu snel aan de scrap:)

1 opmerking:

Monique zei

Ik heb je natuurlijk vaak genoeg in de winkel gezien, maar uit de berichtjes enz kan ik volgens mij een vrij aardig beeld van je vormen, maar correct me if I'm wrong:
* heel hartelijk
* heel ondernemend
* vaak toch te onzeker over jezelf (wat je kan en wie je bent)
* groot hart
* rustig in het begin, maar als je loskomt ....

Klopt het?