dinsdag 1 juli 2008

Mijn eerste bericht

Hoi hoi allemaal,

Dit is geen bedacht plan, maar echt weer ik...gewoon even snel we gaan bloggen denken. Ik weet vast niet waaraan ik begin denken velen wel al bloggers..of valt het mee.
We zien wel, als het tegenvalt kunnen we er altijd nog mee ophouden.
Wat ga ik bloggen, over mij, wat er speelt wat me bezighoudt en mijn scrapcreaties. Gewoon omdat ik dat leuk vind, en ik mijn verhaal kwijt kan, zo alleen achter de laptop is ook maar alleen, dan kan ik beter er een leuk verhaal van maken en er mensen mee amuseren. Ik ben nog een broekie op scrapgebied, ik ben nu 8 maanden bezig en wat ik in deze periode vooral heb geleerd is dat het een hebberige hobby is, echt alles vind ik oh wat mooi en oh dat wil ik ook wel hebben. Nou heb ik ook een winkel waar ik graag maar niet te vaak kom en dat is Dolls and Decoration in Almere, als ik ga dan doe ik het goed, zoals afgelopen zaterdag. Ik heb veel maar dan ook heel veel gekocht, en zo leuk allemaal, vooral de bloemen gingen veel en snel in de mand, en natuurlijk heel veel papier. Nu kan ik er helaas geen foto meer van maken, alles heb ik al netjes opgeborgen. Gister wezen scrappen en meteen het een en ander gebruikt. Ik vind dit wel leuk voor mijn eerste berichtje ik duik maar eens onder de douche al het zand wegspoelen, was naar het strand vandaag, erg bruine rug!! En dan ga ik later vandaag eens scrappen. Eerst komt mijn zusje nog uit haar werk en die is jarig vandaag, ze krijgt een scrapbook en opbergbak voor papier, dat is het enige dat ze vandaag zal krijgen voor de rest moet ze wachten op zaterdag.

Ik zie jullie in ieder geval morgen weer, maar misschien ook iets eerder.

groetjes en een fijne warme middag/avond!

3 opmerkingen:

vinkie zei

hoi Dora,

Leuk hoor om te bloggen, ben er een tijd terug ook aan begonnen en het bevalt me nog steeds. veel succes

GR. Natasja

Maureen zei

Hoi Dora,

Wat is bloggen leuk hè, ben zelf ook nog niet zo lang geleden hiermee begonnen.

Had jij bij de bingo bij Dolls de prijs met 2 volle rijtjes en later nog een prijs?

Ik heb hier nog een kaartje van jou hangen van de kaartenswap ....

Marga zei

Leuk dat je ook een blog hebt gemaakt, kunnen we nog vaker van je creaties genieten :) Het is heel verslavend hoor, net als het scrappen zelf :)