woensdag 27 januari 2010

Wat een puinzooi


Ze zijn even hier vandaan een rotonde aan het maken, althans ze zijn begonnen en eind april klaar, als het niet uitloopt wat vast wel weer gaat gebeuren.
Dus al het verkeer komt nu door de woonwijk, nu op zich is dat niet zo erg, maar ze rijden nogal snel. Deze wijk zit vol met rare bochtjes en uithoeken die doodlopen. En dan is het ook nog eens enorm glad hier...dus er rijden behoorlijk wat auto's richting de garages en tuinen en kunnen maar net op tijd stoppen. En rotondes..wie die dingen heeft uitgevonden grrrr...ach laat ik me maar niet druk maken, over 10 jaar is het weer een kruising maar dan met verkeerslichten en met een spiegel..stuk goedkoper, maar dan moet de belastingbetaler wel eerst betalen voor een rotonde die uiteindelijk verdwijnt. Ja dat is hier in Alkmaar al een paar keer gebeurd. En wie plaatst er nou een rotonde net na een spoorwegovergang??? Heel slim vooral als het spits is. Ok genoeg geklaagd mijn mening weten jullie.
Gister heb ik deze kaart afgerond de kaart is naar de sketch van Card Patterns, ik heb iets met dit plaatje de laatste tijd en dan helemaal in combinatie met deze kleuren.
Ook bruis ik van allemaal ideeën alleen zitten er niet zoveel uren in een dag om die allemaal uit te voeren. Ik heb de wassen gedaan er is al gestreken, ik plof zo even op de bank voor GTST en dan een rondje bloggen. Daarna heb ik alle tijd om te kijken welke scrapspiraties ik vandaag ga benutten.
Fijne dag iedereen!

16 opmerkingen:

Trudy zei

Het is weer een prachtige kaart!!
Groetjes Trudy

Ann Marie zei

hi Dora rotondes hebben we hier ook zat, ook net na een spoorwegovergang. Opzich werkt het wel hoor.

Het is een scattig kaartje zo geworden met dat engeltje

m@deliefjuh zei

ik hoor het al.. tis levensgevaarlijk ;) maar je kaart is super!

Ilonka zei

hoi Dora wat een spetterende kaart zeg!! Ligt vast aan de provincie hier. Hier kom je zo ook overal tegen. En dan moet je weer land allerlei ander wijken. BRRRRRR Ligt het aan de streek????

groetjes ilonka

Lenet zei

Het is ook wel een ontettend lief plaatje en je kaartje is ook weer prachtig.
Toch zou het wel lekker zijn he als er meer uren in een dag zitten of de tijd niet zo sneel gaat, kun je al je ideeen ook uitwerken.

Laurel zei

This is so pretty, love all the lace. It almost fits the Paper Sundaes challenge -

http://papersundaes.blogspot.com/2010/01/paper-sundaes-second-challenge.html

Marja zei

schattig kaartje! en wat een mooi onderleggertje (of is t dat niet? zo mooi fijntjes!

Alexandra zei

Het kaartje is weer mooi hoor, ga zo maar door met je plaatjes.

Sandra1968 zei

Een hele leuke kaart! Mooi met de 3 contrasterende kleuren.

Martha zei

Schitterende kaart weer Dora!

Charlotte zei

Oh wat een superkaartje weer Dora!!! En ja... een rotonde vlak na een spoorwegovergang lijkt me inderdaad een heeeeeeeeeeeeeel slecht plan!

xxx

dstandard zei

What a fabulous card Dora - just so vintage!

Jolanda zei

Heel leuk kaartje weer.

Ik wil niet weten wat het betekent als jij zegt dat je veel scrapinspiraties hebt... Komt er dan nog meer scrapwerk uit je handen??

Toodles,
Jo xoxo

Anja (scrappie) zei

Prachtig weer Dora hel erg mooi blijf dat toch mooi vinden al die vintage kaartjes van jou veel succes met je scrapinspiratie.

Ingen zei

Ik vind op veel plekken rotondes juist heel handig. Ik heb een punt gehad waar ik een weg op moest en daar stond je altijd oneindig te wachten voordat dat lukte. Maar nu licht er een rotonde en weg is het probleem.

Super kaartje ook weer!

whoistracy zei

This is gorgeous Dora! Thanks again for the music sheet paper you sent my way. I haven't had a chance to play with it yet but I'm hoping to this weekend. :o)