dinsdag 1 juni 2010

Wat een mooi gezicht is dat


De jonge pimpelmeesjes zijn net uitgevlogen, het dwarrelt nog wat onwennig maar ze zijn eruit.
En moeders zoeken...waar zijn mijn kinderen, ze zijn gelukkig uit de tuin van de buren, die hebben katten, dat was de eerste landingplaats.
ik houd het in de gaten wie weet kan ik nog een foto maken.
Gister heb ik een kaartje afgemaakt en begonnen met een nieuwe lo, misschien dat ik die vandaag wel afkrijg zoveel moet er niet meer gebeuren.
Straks een paar klussen doen en dan de rest van de dag doen waar ik zin in heb.
Ik heb gister vol verbazing geluisterd naar Geert Wilders in Nova.
Voordat ik afsteek wil ik duidelijk maken, dat ik Geert Wilders niet veroordeel, er zitten punten in zijn programma waarvan ik denk, daar heb je gelijk in, maar de ideologie van de partij staat mij zo tegen dat ik als liefhebber van de politiek liever niet zou stemmen dan dat ik op de PVV zou stemmen.
Mijn verbazing had met het volgende te maken, en hier rijden we wederom een scheve schaats. We laten geen mensen meer toe uit Islamitische landen...de vraag die gesteld werd, dus ook geen mensen uit Indonesie? Nee. En als je nou een Christen bent uit Indonesie? Nee je komt uit een Islamitisch land, het geloof maakt niet uit.
En als je een Moslim bent uit Amerika? Dan mag je volgens Geert Wilders wel naar Nederland komen. Ik vraag me af hoe je dit gaat melden, en zeggen, dit is iets wat niet kan! Vind ik, je kan dit ook internationaal niet uitleggen. Dat is wat ik noem iedereen over één kam scheren.
En ik ben niet gelovig, zal dat ook nooit worden, maar een ieder die er voor kiest wel een geloof te hebben, aan te hangen of te volgen moet dat naar mijn idee zelf weten, ik veroordeel daar niemand niet om. Ik respecteer ieders keuze, maar verwacht ook dat ze die van mij respecteren, als dat de basis zou zijn van een maatschappij dan zou er een stuk minder ellende zijn. Wel wil ik hier ook even vermelden dat ik niet een persoon ben die dus de PVV stemmer veroordeelt, ook hier is het een respect van wat een ander vindt, denkt en belangrijk vindt.
Om dan toch nog leuk af te sluiten, hier twee foto's van de jongen meesjes ik heb er nog velen meer, maar die komen nog wel in een boekje denk ik zo.


Liefs Dora

14 opmerkingen:

Annemiek zei

Wat een prachtig kaartje weer! Ik reageer weinig, maar geniet iedere dag van je creaties! Wat je standpunt betreft over de Geert Wilders: ik kan me er helemaal in vinden hoor! Maar je foto's van de meesjes zijn zooooo lief!!! Thanks!

Groetjes, Annemiek

Jolara zei

gewelgige kaart en mooie foto's Liefs Joyce

Céline zei

Prachtig kaartje!! Je maakt zoveel moois dat ik het af en toe niet eens meer bij houdt, sorry daarvoor!
Die foto's zijn gewoon te lief!!! Die vragen er ook om om gescrapt te worden!
Groetjes xx

Anita zei

Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt en die foto's.....die zijn toppie. Zóóoo lief die koolmeesje. Laat de katten maar weg blijven voorlopig.

Gr. Anita

natacha zei

mooi kaartje
en wat een mooie lieve foto's zeg
grtz natacha

Sandra zei

Och, wat lief die kleine meesjes! Zo schattig! Net als je kaartje... Zo mooi!

Groetjes,
Sandra

Julie Tucker-Wolek zei

We have very strong things happening right now in Arizona that has to do with immigrants... and its not easy listening to all the views...and soooooooooooo know that I hear U! :):):):):):):):) I loveeeeeeeeeeeeeeeeee the card ...those flowers are gorgeous and loveeeeeeeeeeeeeeeee the little birdie! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Laurel zei

Such a pretty card Dora and I love those pics of the birds!

~amy~ zei

Your card is gorgeous dora...thanks for sharing the bird pics too!!

Boukje zei

Mooie kaart en prachtige foto's van je pimpelmeesje! Leuk dat je zus weer thuis is!
Groetjes Boukje.

Riet zei

Ohhh Dora,wat een schitterende kaart,vind dit zo mooi papier.

Liefs Riet.xx

Esterina zei

Een mooi kaartje en schattige meesjes.

X Esterina

Liszha zei

Aaaaaaaahhhhhhhhhhh, wat een lief donsig pimpelmeesje! Ik ben verliefd.
En die kaart! Supermooi gewoon!
Liefs Lisette

Alexandra zei

Leuk kaartje en wat een prachtige foto's. Daar word vast iets mooi's mee gemaakt straks.