dinsdag 27 juli 2010

Love is friendship set to music...en ik ben boos


Ik heb denk ik een tule tik. Wel leuk om dat zo op je kaart vast te maken en te draaien. Je moet wel wat geduld hebben want het plakt niet snel en makkelijk. Maar dat maakt niet uit. En het is goedkoop te verkrijgen op de markt.
Ik ben weer echt resten papier aan het opmaken, anders moet ik straks de bak met restjes uit zoeken, en tja ik vind het zonde om dingen weg te gooien.
Ik ga straks schilderen.
Tevens ben ik in een zwaar conflict met hobbywinkel. Ik probeer er met de dame in kwestie nog uit te komen, zo niet, dan horen jullie meer.
Ik ben namelijk op zoek naar afdrukjes, ik heb echt weer zo'n bui. En vooral de afdrukjes van Magnolia de nieuwe vind ik heel erg mooi. Nu kan je die aan scrapvriendinnen vragen, of je krijgt ze. Maar soms wil je perse die ene hebben. Ik ben dan ook best bereid hiervoor te betalen. Dus ik bestel afgelopen week behoorlijk veel afdrukjes a 10 Eurocent per stuk, ik zat op een bedrag boven de 10 Euro.
Ik had gekozen voor afdrukjes op witte correspondentie kaartjes. En als je dat koopt ga je er ook vanuit dat je dat krijgt. Helaas, ik heb wel de afdrukjes hoor, dat zeker maar niet op correspondentie kaartjes. Ze zijn afgedrukt op heel dun en heel glad papier. Ik heb dit aangekaart, in eerste instantie dacht ik nou ik probeer het gewoon, maar ik kan je zeggen je kan er niet mee werken. Het papier is zo glad dat mijn potloden een soort sealing krijgen van het papier en geen kleur meer afgeven. En als het wel lukt dan kan je het niet meer goed bewerken met je kwast met een beetje water. Ik noem dat bedrog, en laat dat niet zomaar voorbij gaan.
Deze dame houdt stellig vol dat ze echt op correspondentie kaartjes stempeld, maar iedereen die dit kent weet dat dit soort kaartjes dikker zijn, en niet als je ze vasthoudt aan één kant de andere kant naar beneden valt, net als gewoon dun papier.
Het papier gaat tijden het bewerken rullen dus wat je overhoudt is een heel lelijk gekleurd en verkleurd plaatje. Misschien dat ze het wel doen bij copics, maar daar is de inkt weer niet goed voor, want het is met Stazon gestempeld.
Ik heb de dame de kans gegeven om mij alsnog de afdrukjes toe te sturen maar dan op echte kaartjes, en anders noem ik haar bedrijf, want ook jullie moeten dit soort dingen weten. Straks koop je er ook, en zit je met hetzelfde probleem. Ze heeft de optie om ze terug te sturen aangeboden en dan krijg ik mijn geld terug. Heel eerlijk het gaat mij niet om het geld, het is bedrog en als ze denkt ow nu pakt ze haar geld en zegt niets. Nee sorry zo zit ik niet in elkaar, dat betekent dat iemand door kan gaan. Ik ben in de maling genomen en daar houd ik niet zo van.
Wordt vervolgd.....

21 opmerkingen:

yyam zei

Oh so gorgeous! I love the tulle! Really adds that extra interest! :)

Sandra zei

Prachtig dat tule! Het is dan ook weer een schitterend kaartje! Wat de afdrukjes betreft geef ik je groot gelijk! Ik zie dit ook als bedrog. Goed van je dat je het er niet bij laat zitten! Fijne dag!

Groetjes,
Sandra

Jolara zei

WAT ONTZETTEND GAAF !

balen is dat van de afdrukjes, het gladde papier is echt niet fijn voor potloden heb het zelf ook meegemaakt.... succes ermee ik hoop dat ze het netjes oplost

GR joyce

Marga zei

Je hebt groot gelijk dat je het er niet bij laat zitten. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wie dat is. Snap jij zulke mensen nou? En dan nog stug volhouden dat het op correspondentiekaartjes is gedaan. Officieel mogen ze de afdrukjes niet eens verkopen dus daar kan ze nog problemen mee krijgen ook. Bah dat soort mensen, je betaald er toch dik voor en dan willen ze er nog een slaatje uit slaan door op rommelpapier te stempelen. Ik zou nieuwe afdrukjes eisen en dan op correspondentiekaartjes zoals ze beloofd heeft.

Je kaart vind ik weer prachtig, het is zo heerlijk wakker worden elke dag met als eerste een nieuwe kaart van jou. Het is echt bij mijn dagelijkse ochtendritueel gaan horen. Opstaan - koffie zetten - computer aan - kaartje Dora bekijken. En daarna pas de rest :)

Fijne dag nog!

Kim zei

Ten eerste je kaartje is weer erg mooi geworden. Leuk zo met dat tule.

Wat betreft de stempelafdrukjes denk ik wel te weten om wie het gaat. Ik heb er ook eens afdrukjes besteld en kreeg ze ook op dun papier. Het waren in ieder geval geen correspondentiekaartjes zoals die van de Hema. Ik geef je groot gelijk dat je hier boos om bent, zeker als je zoveel hebt besteld.

Groetjes van Kim

Angèle zei

MOOI dit kaartje Dora! Wat de afdrukjes betreft hoop ik dat het snel wordt opgelost. Ik begrijp je gevoelens, maar hoop dat je boosheid snel voorbij zal gaan.

Fijne dag, Angèle

Anja zei

OOh wat een leuke kaart.En wat heb je weer een verhaal.Ik bestel ook wel afdrukjes en tot nu toe is dat goed.Maar ben wel erg bnwd wie dat nu is.Ik hoop en voor haar best wil hoop ik dat ze je nwe stuurt en dan op correspondentiekaartjes.Nou succes,denk aan je.GR Anja;o)

Anita zei

Gelijk heb je Dora
Waarschijnlijk heeft ze gestempeld op papier voor copics. Dat is nl. erg glad en dat moet ook. Je kunt er inderdaad niets mee met potloden.
Ik ben beniewd hoe dat afloopt.
Ik bestel ook vaak afdrukjes en kan aange ven waar ik ze voor wil gebruiken. Gaat altijd goed. Vast adresje.
Je kaartje is ook weer super hoor.

Groetjes Anita

Liszha zei

Romantisch.......vintage..........mooi!
Zoals ik van je gewend ben natuurlijk.
Ik snap niet dat je nog niet in een nederlands tijdschrift hebt gestaan. Jouw werk is zooooooooo gaaf!
Over de afdrukjes: je hebt niks aan gewoon papier ook niet met copic markers. Ze moeten minimaal op correspondentiekaarten. Non bleed papier is nog beter voor Ciao Copic Markers.
Maar papier.........is ze nu hememaal. Wat een nepper!

Jolanda zei

Je kaart vind ik helemaal top (maar dat wist je al).

'k Kan me heel goed voorstellen dat je behoorlijk pissed bent, want kloppen doet het in ieder geval niet.

Toodles,
Jo xoxo

Lenet zei

oei ja daaar zou ik ook goed pissig om worden.
Inderdaad mag je de afdrukjes niet verkopen , dat is harstikke strafbaar, We hebben het een keer op een forum aan de hand gehad met oa wiff of joy afdrukjes die wilden we onderling ruilen.De beheerder moest van wif of joy het topic verwijderen . gelukkig konden we goed duidelijk maken dat het om onderling ruilen ging en niet verkopen want ze dreigden al met gerechterlijke stappen.
Je kaart is overgens weer super!!

Julie Tucker-Wolek zei

This is JUST GORGEOUS Dora!! I loveeeeeeeeeeeee the mesh material! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Laurel zei

Oh this is gorgeous, love the tulle!

little sweet things zei

Groot gelijk, gewoon voet bij stuk houden. Zelf gebruik ik altijd de correspondentie kaartjes van de Hema die werken lekker vind ik.
Ik hoop voor je op een nette oplossing.
Verder wil ik nog even zeggen dat ik je kaarten telkens weer bezonder, en dat ik voor een ideetje vaak eerst op jou blog kijk.
Groetjes Sas

Riet zei

Wat schitterend Dora,zo fijntjes.

Liefs Riet.

Inge zei

Je tule-tik was me al opgevallen! Vind ik juist leuk om te zien, gebruik het zelf bijna nooit ;)Ik kan snappen dat je boos bent maar eigenlijk is zo iemand het niet waard, bah wat een waardeloze aktie zeg. Ik hoop dat het opgelost wordt!

Alexandra zei

Prachtige kaart, wat je al met jute al niet kan doen.
Kan me goed voorstellen dat je hier boos om bent, afspraak is toch afspraak. En iedereen die stempelafdrukjes gebruikt weet heus wel wat voor papier je dan nodig heb. Succes ermee.

Boukje zei

Wat heb je alweer veel mooie dingen gemaakt tijdens mijn vakantie. Tule is inderdaad leuk om mee te werken. Ik hoop dat het nog goed komt met je afdrukjes, zo kun je er niks mee, dat is jammer!
Groetjes Boukje.

Ellen zei

Alweer zo'n prachtige kaart Dora!
Je werk met tule is een groot succes!
Ik heb je een mailtje gestuurd ;-)

Groetjes Ellen

Fia zei

Ohh schattig is dit en met tule kan je zulke leuke dingen doen!!
Ik kijk altijd naar je leuke kaartjes je krijgt altijd zoveel reacties dus die van mij kan er ook wel bij.

Wat een verhaal zeg van je afdrukjes ik zou er ook pisnijdig van worden!!!

dithny zei

Prachtig kaartje Dora, en ik heb er ook een hekel aan als me onrecht wordt aan gedaan, dus ik snap je helemaal.
Hoop datt het goed komt, maar dat zal best wel, als ze slim genoeg is...