donderdag 11 april 2013

Echt niet stil gezeten

Ik heb dan wel een tijd geen berichten geplaatst, maar ik heb zeker niet stil gezeten. Hieronder een aantal foto's van de creatieve uitspattingen die er in de laatste maanden zijn geweest. Een boekje met het herfst papier van Bo Bunny Een Valentijns boekje Zo af en toe zet ik wel wat foto's op facebook, het lijkt ook wel of steeds meer scrappers alles via facebook regelen. Nu werkt dat natuurlijk ook wel heel erg makkelijk, je ziet een foto en kan meteen reageren. En bloggen kost zo enorm veel tijd. Niet dat ik besloten heb mijn blog af te sluiten, dat zeker nog niet... Toch valt het mij gewoon op. Met de opmerking dat bloggen veel tijd kost bedoel ik niet te zeggen dat bloggen niet leuk is..vind ik namelijk wel erg leuk! Nou ja..in ieder geval weer een berichtje van mijn kant, vandaag een kliederdag...is ook wel leuk;) Liefs Dora

18 opmerkingen:

Caroline zei

Wat een leuke boekjes, herfstpapier is nog van toepassing als ik zo naar buiten kijk, maar na deze herfstuitspatting begint de lente ! Je valentijnsboekje is prachtig, wat een leuk papier. Ik ben sinds gisteren weer aan de blog, heb heel wat in te halen zie ik, ben ook meer op FB, klein beetje spelletjesverslaafd ... terwijl ik mijn tijd wel nuttiger kan gebruiken :-) Groeten Caroline

Je@net zei

Wauw Dora, wat een super gave boekjes heb je de afgelopen tijd gemaakt. Heerlijk om weer wat van je mooie projecten te zien!

Yvonne zei

Hey Dora, Neeeee! niet stoppen met jouw blog, daar geniet ik zo van. Je kunt wel een linkje doen via jouw blog naar FB, dan kunnen mensen wel direct reageren. Maar het hele verhaal wat jij verteld staat niet op FB, maar op jouw blog. Veel te leuk toch?? Enne wat heb je een leuk boekje gemaakt, weer eens iets anders :)

Anja (scrappie) zei

Prachtig Dora leuk om weer eens wat van je te zien en niet stoppen hoor met je blog zou ik jammer vinden ik ben blijkbaar een van de weinigen die niets heeft met facebook.

Julie Tucker-Wolek zei

These are soooooooooo gorgeous my friend!! I have missed you!! xoxoxo :)

Laurel zei

These are amazing!

Riet zei

Wat een schitterende creaties Dora.

Liefs Riet.

Boukje zei

He, goed weer eens wat van jou te zien!
Groetjes Boukje.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een gave boekjes,ze zijn allebei súper,ik heb zitten genieten,lieve groetjes Miranda

Anita zei

Wat een supoermooie boekjes heb je toch weer gemaakt.
Blij dat we weer eens wat van je zien.
Kan daar wel van genieten.

Gr. Anita

Sandra1968 zei

Wauw, dit ziet er weer geweldig mooi uit!

Alexandra zei

Ben blij dat je toch nog wat op je blog zet, anders zou ik je mooie creaties niet meer kunnen bewonderen.
Deze boekjes zijn ook weer beauty's om te zien.

Lisette Harzing zei

Goh, Doortje, wat ben ik lang niet bij je langs geweest. Ik heb helaas niet zo heel veel tijd om te bloggen als ik zou willen maar ik zie dat je nog steeds even mooi bezig bent. Ik zie wel hele andere kleuren dan ik van je gewend bent hier en daar. Leuk om te zien.
Oh ja, en je haar is gegroeid! Ook mooi zeg!
Liefs Lisette

Leny Hempen zei

Hoi Dora
Wat leuk om weer wat van Je te zien.
Het is weer prachtig mooi.
Echt schitterend.
Heb een heel fijn weekend.

Gr Leny Hempen

Lean de Ruiter zei

Gaaf hoor je boekjes en ja ik denk ook dat FB het wint van bloggen..lol!
fijn weekend groetjes,Lean

Kirsty Vittetoe zei

I am so glad that you are back here creating again, such lovely and amazing albums!!!

Lynnda zei

WOW WOW WOW...These are so beautiful my friend.... I love them all... hugs...x

Cora Hoekstra zei

Dora, weet je wat ik nu zo leuk vind aan het bloggen, dat alles wat ik maak op 1 plekkie bewaard wordt zo kan ik later als ik nog ouder wordt lekker mijmerend terug kijken op wat was en zelfs het in boekvorm laten opslaan. Hopelijk is het leuk voor het nageslacht.