zaterdag 25 april 2009

Lang geleden

Ja dat is het....lang geleden dat ik op mijn blog was, heel lang geleden. Maar ik had een totale ........wil geen papier aanraken, wel kopen maar niks mee doen fase. Heb vanaf november zoveel boeken gelezen en gekocht dat ik zeker weet dat de crisis in de boekwinkels niet aan mij te danken is. Kasten moesten opgeruimd worden om plaats te maken voor de boeken, netjes gesorteerd op schrijver. Een boekje maar gaan bijhouden over de nog te kopen boeken en hetgeen ik al heb, dubbele boeken kopen gaat ook mij wat te ver! In maart zo langzamerhand weer begonnen met het creeeren van kaarten, niet te groot en niet teveel tijd. Maar ik vind kaarten soms moeilijker dan een lay out! Verdiept in de Cards Only, en zoeken op het internet. Ik zal straks een paar kaarten laten zien van de laatste tijd.


Ik heb ook wat dingen geprobeerd die in de Cards stonden, het maken van eigen pins met Fimo klei, erg leuk om te doen, en het gaat snel! Tevens ben ik bloemen gaan maken van witte koffie filters! Dat vind ik nog leuker dan met klei!Ik zal proberen wat vaker mijn blog bij te houden, maar er zijn momenten dat ik totaal geen trek in internet heb, dan wil ik lezen, en vooral niet achter dat schermpje zitten, eens in de zoveel tijd komt dat voor!

Maar even over nu, ik zal nog wel vertellen wat ik allemaal gedaan heb in de afgelopen 6 a 7 maanden!

Ik heb dit weekend voor mijzelf, althans dat is mijn bedoeling, ik wil aan de freubel. Als het goed is komt er vandaag een mooi pakketje binnen een bestelling van Dolls & Decoration, en ik kan niet wachten tot het eindelijk komt! Dan kan ik heerlijk aan de slag!

De vintage kaart is gemaakt met een afbeelding van een Ally MC Beal en Billy toen ze jong waren, ik heb de serie al jaren in mijn kast en ben het eindelijk eens aan het bekijken. Toen ik dit beeld zag heb ik de pauze knop ingedrukt en mijn camera gepakt, met dit als resultaat. Het is mijn eerst vintage kaart, erg leuk om te doen!

1 opmerking:

Joke zei

Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken, Dora. Ik kijk uit naar je volgende bericht.