maandag 27 april 2009

Romantische buien en oude nostalgische plaatjesZaterdag is inderdaad mijn pakket binnengekomen en ik was er oh zo blij mee, leek wel een klein kind op zijn verjaardag. Iemand die niet scrapt zal nooit begrijpen dat je zo wild kan worden van een paar stukken papier, stempels en een mooie pons.


Ik heb meteen de gelegenheid aangepakt om eens de hoek op te ruimen waar alles staat. Want had ik vorig jaar alles naar mijn kamer verplaatst, mijn zusje vond het niet gezellig, en dus na een paar maanden alles weer naar beneden gehaald. Wel meteen mooie ladenbakken gekocht, dat was een voorwaarde.


Maar ok, door al het opruimen en uitzoeken was ik er niet meer aan toe gekomen om er eens lekker voor te gaan zitten en mijn papieren en nieuwe spullen ook daadwerkelijk te gaan gebruiken.


Zondag was mijn dag, ik zette mijn telefoon uit, en deed alleen wat ik wilde doen en dit kaartje is het resultaat, ik ben er zelf erg tevreden over. Ik ben de laatste tijd totaal anders bezig dan de stijl die ik had, nee niet had ik heb die nog steeds, maar ik vind deze engeltjes zo enorm lief.

Op internet ben ik ook regelmatig aan het zoeken naar oude plaatjes, prenten, posters etc.

Vintage, nostalgisch ik zoek van alles op. Ook gewoon mooie plaatjes, waar ik al allemaal ideeen voor heb, alleen niet de tijd. Maar alles rustig aan. De bloem op de kaart is weer van een koffiefilter.

Ik ga zo een hele berg filters door de pons halen, dan kan ik een hele stapel bloemen gaan maken terwijl ik tv kijk.

Morgen hoop ik weer een leuke kaart te maken en misschien wel de nieuwe sketch van 2sketches4you. De kaart onder dit bericht is van de sketch van vorige week.Ik moet het allemaal nog even ontdekken, maar ik probeer mijn blog mooier te maken, ik heb de kleuren aangepast en ik wil nog meer verander oa een mooie afbeelding bovenin, maar voor nu ben ik redelijk tevreden!

1 opmerking:

Michelle Bertuzzi zei

Oh Dora, I love how you used the doily and love that flower!