donderdag 30 juli 2009

Van alles wat


Ten eerste heb ik gister een kaartje gemaakt naar de sketch van Mojo Monday van deze week. Het wilde weer niet helemaal zoals ik wilde en het inkleuren ging ook niet helemaal lekker, toen ik daar mee bezig was, werd de lucht hier zwart, dus de lamp moest aan. Maar dan krijg je niet de kleuren die je wenst, helaas, maar achteraf gezien toch tevree! En ik vond kaart nog wat saai, dus een stapel blaadjes uitgeponst en die als een bloemenkrans om het gezicht gedaan. Een stuk beter vind ik!

En dan het volgende onderdeel van dit bericht, de site Get sketchy..het gaat goed! Heel goed we hebben al veel reacties binnen gekregen van dames die in het DT willen, en ik ga mij daar vandaag eens even goed mee bezig houden. Om daar de juiste mensen uit te kiezen is best moeilijk moet ik zeggen, aangezien iedereen een andere stijl heeft. Ik vind eigenlijk alles wat iemand zelf maakt mooi! Maar ja er moeten er 6 bij dus je moet keuzes maken.
Dan kan ik er nog aan toevoegen dat er blokken van Cosmo Cricket worden weggegeven. Als je je als volger aanmeldt dan maak je daar kans op....en als je ook nog ons blinkie op je blog zet, dan maak je er twee keer kan op. En ik moet zeggen...ik vind die blokken ook wel erg leuk. Maar helaas ik mag niet meedoen, en zal mij vandaag richten op de inzendingen en het maken van sketches. Ook iets wat ik heel erg leuk vind om te doen, en ik hoop dat ze niet tegenvallen. Mijn zusje Andrea gaat er vanavond één maken, ze is bezig met het opzetten van een blog, maar er staat nog niets, daar ga ik haar binnenkort even mee helpen.
Ik zou zeggen neem even een kijkje bij Get Sketchy en laat een berichtje achter, en als je nog een gooi wil doen naar het DT schap.....wacht dan niet te lang, dit weekend worden moeten we echt een beslissing nemen. En denk niet ik kan dat niet, iedereen kan dat! Maar als je het niet doet, dan zal je het nooit weten.

Veel liefs Dora

11 opmerkingen:

Ilonka zei

Hoi dora ik vind je kaartje prachtig. En dat je het zo opgelost hebt met de blaadjes . Ik vind het goed uitgwerkt. Het is voor mij weer een plaatje om te zien.

nora zei

Leuk kaartje Dora!!Groetjes Nora

Lenet zei

mankeerd niks aan hoor..Heel leuk kaartje geworden.

Angèle zei

Het is een schattig kaartje Dora! Mooi met al die blaadjes.

Je pakketje gaat vandaag met de post mee!

Groetjes, Angèle

~amy~ zei

Dora, what a super sweet card..love your choice of colors!

Jessica zei

Dora your cards are fantastic! I do so love reading your blog, sometimes it doesn't translate properly tho, and I have a little giggle :) I love how you follow the sketches and make them your own! Hugs from Jessica :)

Liszha zei

Wat een supermooie lieve kaart. Volgens mij heb je er best veel werk aan gehad. Dat hoekje is ook een goed idee. Moet ik even in mijn grijze hersenmassa opslaan. Net zoals de blommekes met een klein knoopje in het midden.
Very cute!

chelemom zei

This is just beautiful!

Daniëlle zei

Leuke kaart en die bloemenkrans is inderdaad een goede aanvulling!

natacha zei

hey dora heel mooi kaartje zeg
heel mooi papier hé ik hou er ook wel van
groetjes natacha xx

Alexandra zei

Wat een mooie kaart, gaaf gedaan oook dat rondje met al die blaadjes.