zaterdag 4 juli 2009

Voor een verre vriend, en een hele mooie awardVia een Amerikaans forum ben ik in contact gekomen, met een voor mij speciaal persoon. Op alles wat ik maak en laat zien, laat ze altijd leuke, enthousiaste en lieve berichten achter. De uitdaging van Use It! vond ik een geschikte uitdaging om voor Julie een kaart te maken. De uitdaging is...gebruik een naam, ten minste 1 knoop, je nieuwste papier en naai iets.....nou fijn....maar het is gelukt! En ik vind de kaart ook wel leuk geworden.


Van Nicky heb ik deze week een hele mooie award mogen ontvangen, niet allleen de award is prachtig, maar haar woorden ontroerden mij. Ze weet soms precies te schrijven en zeggen, wat op dat moment nodig is, je een zet in de goede richting geeft, en dat terwijl we elkaar nog nooit gezien hebben. Nicky enorm bedankt!!!

En deze award wil ik graag doorgeven, ik moet wel zeggen dat ik het moeilijk vind om de award aan 1 persoon door te geven, aangezien ik veel blogs bezoek, en ik ieders werk waardeer en mooi vind. Toch ga ik deze award weggeven, aan Marga. Waarom......laatst heb ik een scrapmagazine gekocht en daarin stond haar werk, dat ik al bewonder zolang ik scrap, wat overigens nog niet zo lang is, maar het verhaal bij haar prachtige werkjes raakte mij. Een zeer bijzondere dame die ook nog eens scrapt zoals je weinig ziet. Gewoon eens een kijkje nemen op haar blog, je kijkt je ogen uit!
Vandaag viert mijn zusje haar verjaardag, mijn zus en kinderen komen langs en haar vriend. En dan met z'n alle in de tuin barbeknoeien, en het is hier heerlijk weer. Dus een leuke avond voor de boeg............maar eerst nog even verder scrappen!
Fijne dag en veel liefs,

15 opmerkingen:

Nicky zei

heel mooi kaartje dora! leuk die tekst zo! en graag gedaan die award, bedankt voor je comment! en dat je hem aan marga doorgeeft vind ik super, volledig terecht!

Sandra1968 zei

Een erg leuke kaart en gefeliciteerd met je award :-)

~amy~ zei

dora, such a pretty card! Love the flowers!

rae zei

gorgeous card dora, love the monochromatic color palette!
thanks for playing along with this week's Use It! challenge!!
♥rae

Marga zei

Oh wow wat lief van je Dora! Ik ben wel een beetje ontroerd door je woorden. Ontzettend bedankt.
Juist om dit van jou te krijgen vind ik zo bijzonder, omdat je zelf zo'n lieverd bent, jij bent er echt eentje om op een dienblaadje te dragen en dat meen ik uit de grond van mijn hart.

En je kaartje vind ik heel mooi en apart, mooi hoe je al die hartvormen hebt verwerkt.

Liefs, Marga

Martha zei

Je kaarten worden mooier en mooier Dora. Deze is ook weer super!!!
Groetjes,
Martha

Liszha zei

Ik vind het een onwijs mooie kaart. Mooie kleur ook!

Ingen zei

Wat een pracht van een kaart heb je weer gemaakt Dora. En gefeliciteerd met je award en de mooie mensen die je met het bloggen hebt gevonden.

Anneke (An) Wijers zei

Ik vind het een fantastische kaart.
Gefeliciteerd nog met je award.
Je verdient het want je maakt prachtige kaarten.

Alexandra zei

Ten eerste gefeliciteerd met je blogAward.
De kaart is mooi, je hebt alle uitdagingen goed gedaan. De tekst vind ik harstikke leuk gedaan.

Sandra zei

Mooi kaartje heb je weer gemaakt!
Helemaal jou stijl.

Groetjes Sandra

Joke zei

Hoi Dora, wat leuk dat je als eerste mijn challenge gemakkt hebt en ik vind het kaartje erg leuk. Ook het idee er achter vind ik heel erg lief. Ik weet zeker dat Julie er blij mee zal zijn.

Groetjes,
Joke.

maria fiscella zei

This is so gorgeous!

Ellen zei

Prachtige kaart, Dora en even mooie woorden.
Hier zal Julie vast heel blij mee zijn.
Bijzonder he, dat bloggen soms zulke leuke vriendschappen oplevert.....

Groetjes Ellen

Anja (scrappie) zei

Prachtig kaartje Dora en daar zal Julie vast heel erg blij mee zijn.