vrijdag 31 juli 2009

Friends Forever


Ik vond de bonus sketch op 2S4Y van deze week zo leuk dat ik die deze week ook gemaakt heb! Voor deze kaart heb ik de ieniemienie roosjes gebruikt, erg leuk om mee te werken, het is alleen een hele klus om deze te maken moet ik bekennen, maar ow zo leuk! En volgens mij staat iedereen weer op mijn lijstje op mijn blog, mocht je er ineens niet meer instaan, meld dat dan even, want het kan best zijn dat ik iemand ben vergeten. Op het moment dat ik bijna aan het eind was....vloog het internet eraf, en niet tussentijds opgeslagen, dus je raadt het al, alles weer weg, foetsie en verdwenen. Maar ok, nu klopt het denk ik wel.
En vandaag zat er een leuke envelop bij de post...Angèle gebruikt hele mooie plaatjes op haar kaarten, om te smullen vind ik ze, en ze heeft er mij 3 toe gestuurd om er eens mee te spelen. Enorm bedankt hiervoor, de plaatjes zijn schitterend, en ga er zeker iets moois mee maken!

Voor mij ligt een heerlijk weekend, een scrapweekend! En dat gaat nu in!
Liefs Dora

12 opmerkingen:

Amy zei

Dora, this card is absolutely BEAUTIFUL!! I love how you have accented around the circle. Awesome job with the bonus sketch!!

Laura Davis zei

Super cute! Thanks for playing at 2S4Y!
Laura

Tasia D. zei

Aanbiddelijk!

Ann Marie zei

Dora ik vind je kaart echt enorm mooi, heel leuk ook dat verspringen met de randpons. Enne wat ziet je blog er goed uit!! Helemaal gelukt hé.

Anja (scrappie) zei

Prachtig kaartje Dora en leuk dat je ook mijn sketch hebt gemaakt.

cheryln zei

downright adorable! love, love, LOVE this!

Alexandra zei

Ik blijf mezelf (en anderen) herhalen, het is een prachtige kaart. Je blog ziet er ook geweldig uit.

Lenet zei

Een ontzettend leuk kaartje.Leuk zo dat door kijkje in de cirkel

Ilonka zei

Whow dit is een schatje!!!

Groetjes Ilonka

Ann zei

Your card is SO pretty! The image is very sweet, and I just adore polka dots and butterflies!

Nicky zei

superkaartje zeg! die wil iedereen wel ontvangen! kan me voorstellen dat die miniroosjes ontzettend veel werk is! chapeau dat je dat allemaal doet! die plaatjes die je van angele hebt zijn zooo lief! veel plezier er mee!

Liszha zei

Och, wat een lief kaartje. Hij is zo mooi.
En ben benieuwd wat je met de afbeeldingen gaat doen. Succes ermee.