maandag 1 maart 2010

Ok daar is het koffertje/kistje

Ik heb hier zoveel werk aan gehad, ik vergat gister te eten en te drinken, ik ging maar door, ik moest en zou het afhebben. En het lukte.
Ik heb alleen geen foto van de achterkant daar zitten ook bandjes, maar over het algemeen wordt het bij elkaar gehouden door een stukje aan de binnenkant.
En er zitten geheime vakjes in.
Hieronder alle foto's.
Van boven

Van voren

En dan het plateau erin zonder de losse kaartjes, je kan dit plateau naar links omhoog duwen en dan zit er onderop nog een laag.

Plateau met de kaartjes.

Onderste laag

En een paar close ups.



De foto laat niet helemaal zien hoe het in het echt is, ik vind het veel mooier in het echt. het labeltje aan de bovenkant heb ik gemaakt met een digistamp van Jolanda Ze zijn zo mooi toen ik ze gister zag dacht ik die wil ik hebben. Ook in de onderste laag heb ik een labeltje met een digistamp gedaan, de rest van de labels is leeg en kan beschreven worden.
En dan op de onderste laag ligt links een boekje met 6 pagina's ook om te beschrijven. En rechtsonder is wederom een geurzakje. Ik moet je zeggen dat het een heel karwei is om die precies pas te krijgen, want ik wilde het bovenste klepje iets over het onderste hebben, maar het moet dan nog wel kunnen sluiten, en ik had natuurlijk het idee van een plateau, een geheim vak..dus ja elke keer tig keer controleren zit het echt goed, kan de sluiting dicht..Maar het is gelukt.
Het koffertje is overigens vrij groot namelijk 28 cm en diepte ongeveer 18 cm.
Ik denk niet dat ik vandaag kan bloggen en forummen, want er komt zo een monteur, we krijgen een nieuwe provider, ik hoop dat ik vandaag nog op internet kan, ik ga mijn best doen. En anders tot zeer snel!
Fijne maandag iedereen!

23 opmerkingen:

Cora Hoekstra zei

Wauw... helmaal geweldig , alles past gewoon bij elkaar. Het papier van de buitenkant past er zo geweldig bij,het lijkt wel op het behang wat ze vroeger in van die stijlhuizen gebruikte. Je bent een topper

Renny zei

Wat een prachtig koffertje is het geworden. Ik kan me voorstellen dat je vergeet te eten en drinken, als je hier mee bezig bent. Leuk ook een geheim vakje erin.
Je mag er trots op zijn!
Fijne maandag,
Groetjes Renny

Liszha zei

Oh en Ah! Ongelooflijk mooi! Geen woorden voor.

Ria zei

Lieve Dora...ik zei het al elders, maar jouw werk maakt me meestal al sprakeloos maar dit slaat echt alles. Het is zo mooi en onbeschrijfelijk veel mooie details..dat maakt me sprakeloos.x

yyam zei

Love your secret boxes! I would so love to have one! Beautiful work Dora! :)

♥Liz Weber♥ zei

Wow Dora this is so elegant and beautiful - well worth the effort, thanks for sharing!

Marian zei

wow..dát ziet er prachtig uit!! Heerlijk als je zo de smaak te pakken hebt,he? Dan maar ff niet eten en drinken, en vandaag de schade maar weer inhalen,haha..


groetjes,Marian

Anita zei

Wow wat een supermooi koffertje. Geweldig!!
Wat een werk.

Gr. Anita

Julie Tucker-Wolek zei

next time remember to take a drink at least! lol!!! :):):):) I loveeeeeeeeeeeeeeeeeee this!!! soooooooooooooooo many details and soooooooooooooooooo GORGEOUS! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Jannie zei

Dora hier is maar één woord voor SCHITTEREND!!!!!!!!!!!!!!!


Groetjes jannie

Lenet zei

Wauw!! Helemaal super!!

Laurel zei

Wowie, sooooo gorgeous!

Anja (scrappie) zei

Echt helemaal geweldig Dora wat een prachtigkunstwerkje. Hier mag je wel heel erg trots op zijn al het werk dubbel en dwars waard.

Wendy zei

zwijmel zwijmel wat prachtigggggggggggg weer Dora echt zo ongeloofelijk mooi.

Groetjes Wendy

ScrapEnjoy zei

wat ben je toch een artiest op dit gebied.....geweldig ik heb er geen woorden voor, ja ik geloof dat je er heel veel werk aan heb gehad, maar het resultaat is GEWELDIG meis.

Wat zijn je kaartjes erg mooi, op internet gevonden????

SUPER meis.

lieve groet Lilian

Ingen zei

Ik vind em echt zooo mooi!

Floortje zei

Wat een werk Dora, maar met wat voor geweldig resultaat! Echt prachtig. Ik ken dat gevoel wel, dat je zo bezig bent, dat de wereld om je heen kan vergaan....heerlijk toch om je zo in je hobby te kunnen verliezen! Groetjes, Floortje

~amy~ zei

lovely dora!!

Jolanda zei

WOWWWWW... Ik ben er echt even stil van. Wat een geweldig koffertje. Echt heel erg mooi.

Leuk ook om een van m'n digi stamps terug te zien. Hij past er wel helemaal bij.

Sandra1968 zei

Wat geweldig mooi. Het ziet er super uit!

Sandra zei

Dit is werkelijk een prachtig koffertje/kistje. Wat moet dat een werk geweest zijn! Echt schitterend!

Groetjes,
Sandra

Sylvia zei

In 1 woord....wauw!! Wat heb je dit koffertje mooi gemaakt!!!

Alexandra zei

Dora, Dora, wat een ongelooflijk leuk doosje. Die details, je kan er naar blijven kijken. Vind de kaartjes die je gebruikt ook zo mooi. Is dit dessignpapier of haal je die van het internet?