dinsdag 9 maart 2010

Verbazingwekkend


OK daar ben ik weer, ik zal wel weer heel veel mensen tegen me in het harnas jagen maar dat is dan maar zo...vol verbijstering heb ik gister na het journaal gekeken naar NOVA, waar het tweede onderwerp dhr Balkenende was. Het partij bestuur blijft achter hem staan, iets waar een ieder zijn mening over kan hebben...maar daar gaat het mij nog niet eens om, want het zal mij een worst wezen wie de lijst trekker is van het CDA mijn stem krijgen ze niet. Na het overleg kwam dhr Balkenende naar buiten waar de pers hem te lijf ging met de microfoons. Maar waarom kan deze man niet gewoon een vraag beantwoorden, geen enkele vraag heeft hij rechtsreeks beantwoord. Maar ook dat is mij niet vreemd bij deze meneer. Wat mij furieus maakt is het ontwijkende antwoord op de vraag dat als dhr Balkenende met zijn CDA niet in een nieuw kabinet kan gaan zitten of hij dan in de kamer gaat zitten. Dus niet in de coalitie maar in de oppositie....zijn antwoord we gaan voor goud...ja maar de vraag is...stel het wordt zilver of brons gaat u meneer Balkenende dan in de oppositie zitten...en waarom vind ik het van groot belang om deze vraag beantwoord te zien.
Hierom; als het CDA het dus niet redden gaat en dhr Balkende besluit om er dan mee te kappen, dan is de stem van al die mensen niets maar dan ook niets waard geweest. Nou ja dat is misschien wat kort door de bocht, maar je geeft dan je stem aan iemand waarvan je niet zeker weet of deze persoon de voor jou zo belangrijke onderwerpen bij de strot zal grijpen, en de argumenten van andere partijen wil weerleggen, je geeft je stem aan hem, en hij zegt maar voor zilver ga ik niet. Het druist in tegen alles waar ik voor sta...Een werkloze accountant op dit moment die niet aan bak komt en zijn baan als goud ziet, moet nu ook genoegen nemen met zilver als er geen accountants banen zijn, want werken zal hij, maakt niet uit wat. Waarom een meneer Balkenende niet? Ja hij kan het zich inmiddels wel veroorloven niet te werken, zoveel jaren in de politiek, succesvol of niet, ook daar zijn de meningen over verdeeld. Waar het om gaat is dat er zonder de duidelijkheid of hij wel of geen zitting zal nemen in de kamer, er sprake is van een illusie, gebakken lucht kunnen we het ook noemen. Kortom kiezersbedrog! Al die stemmen op hem zijn dan misschien voor hem wel niet voldoende reden om die stemmen te vertegenwoordigen....zegt dat niet genoeg?
Ik kan hier nog veel meer over kwijt, maar voor nu is het even genoeg.
Even nog mijn kaart laten zien en dan heel snel aan de slag. Het is een kleine easelkaart, ik vind het zo leuk om te maken, je kan er zoveel in kwijt.
Ik wens jullie allemaal een fijne dag!

18 opmerkingen:

Ria zei

Ik vind je kaartje weer een feest voor het oog dora!!!

Floortje zei

Wat een schattig kaartje weer Dora! En politici blijven nou eenmaal altijd politici.... Ik ben helemaal geen fan van Bakellende (geen schrijffout...) maar hij zegt tenminste wat hij van plan is. De meeste politici beloven van alles om stemmen te winnen en maken vervolgens niets waar als ze die binnen hebben. Ik heb m'n buik vol van alle politici! X Floortje

Lenet zei

Prachtig kaartje weer Dora !Ze zijn zeker heel leuk om te maken.

Julie Tucker-Wolek zei

sounds like the politicans are at it again! lol!! loveeeeeeeeeeeeeeeee the card....gorgeous greens! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Renny zei

Wat een fris kaartje, hele mooie kleur groen.
Groetjes Renny

~amy~ zei

gorgeous dora...I always love all the details you put into your projects!

Ellen zei

Tjonge, alweer zo'n mooie kaart! En wat kan ik nog aan je verhaal toevoegen Dora, volgens mij heb jij een punt, niets voor jou die politiek?????

Groetjes Ellen

Laurel zei

Oh such pretty colors, so spring!

Anneke (An) Wijers zei

Dora, ik ben het met je eens hoor!
Maar Balkie is nou eenmaal een draaikont.
Ik denk dat andere partijen dit tegen hem gaan gebruiken.
Maar goed, het gaat om jouw kaart en die is fantastisch!! De kleuren zijn ook erg mooi.
Maar wat is een easelkaart?
Sorry, ik weet daar erg weinig van af.

Sandra1968 zei

Je kaartje is een beauty, Dora!
En wat politici betreft heb je best wel gelijk: ze draaien vaak om de hete brei heen en geven zelden een duidelijk antwoord, waardoor de kiezer nog niet weet waar hij aan toe is.
Groetjes, Sandra

Liszha zei

Wat een geweldige kaart! Is dat zo'n easel?
Ja, die Balkenende, kan heel veel woorden spuien zonder één ding gezegd te hebben maar dat is meer politici eigen.

Ruby zei

Very pretty! Lovely colours too :o)

Smita zei

Your easel cards are stunning masterpieces,, Dora! Really!!

Hugs,
Smita

Manon zei

super mooi kaartje!

Wendy zei

Wat een leuke kaart

Groetjes Wendy

Anja (scrappie) zei

Prachtig, prachtig weer Dora wat een plaatje.

Jolanda zei

hahahaha Je hebt wel een heel klein stukje over je kaart geschreven (die overigens weer helemaal goed is) en heel veel over politiek.
Nu ikke-niet-nederlands ben en ik niet mag stemmen voor de landelijke politiek (en daarom bewust niet stem voor de gemeentepolitiek --> krom genoeg mag het dan wel) bemoei ik helemaal niet met de politiek.

Alexandra zei

Deze easelkaart ziet er ook weer geweldig mooi uit.