maandag 14 september 2009

Gewoon doen alsof het heel goed gaat


Zal je daar beter van worden? Ik doe mijn best alleen het lukt niet, mijn lichaam laat het afweten en geeft het soms even op. De trap op is voor mij inmiddels een piepende en benauwde onderneming, ik probeer de trap dan ook te vermijden en lekker beneden te blijven. Een beetje hangen en lezen op de bank, toch nog wat scrappen, maar het gevoel dat de energie verdwijnt op het moment dat je een afdrukje uit wilt knippen, is niet echt lekker!
Toch weer aan de gang geweest, helemaal niks doen, zit niet in mij, ik kan dat gewoon niet. Maar toch probeer ik mij rustig te houden, dit moet overigens niet te lang gaan duren want dan ga ik er nog aan wennen.
Gister ben ik begonnen met de leuke sketch van Dutch Card Lovers een erg originele sketch en waar ik meteen een idee bij kreeg. Ik ben er zelf wel erg blij mee, alleen ik moet even aan de kleurencombi roze en oranje wennen.

Nadat ik een heerlijk warme douche had genomen en mij weer even iets beter voelde ben ik aan de slag gegaan met Sketch Saterday, ook deze sketch vond ik super om te maken. Daarna was het over en helemaal uit, gelezen, gegeten en even op internet geweest, waar ik las dat ik in de FAB 5 van 2S4Y sta deze week, wow, dat is even leuk!
Vandaag houd ik mij maar weer rustig, ik heb wel de huisarts gebeld aangezien mijn temperatuur nog steeds hetzelfde blijft en die moet toch echt maar eens zakken.
Ik wens iedereen een mooie week toe!

16 opmerkingen:

Martha zei

Dat je nog in staat bent om zulke prachtige kaarten te maken Dora!!!
En geweldig hoor top 5!!
Rustig aan hoor!
Doei,
Martha

Ilonka zei

Tjeetje idd dat je dan nog zo druk aan het scrappen bent. Heel knap en nog knapper dat je ook nog prachtige kaartjes maakt. Maar doe het maar rustig aan. !! Denk aan jezelf en snel beter worden.

groetjes ilonka

Hetty zei

Ja het is zeker knap dat je nog van die mooie kaarten maak maar kijk wel uit en doe heel rustig aan

natacha zei

hey meid wens je nog het beste hopelijk ben je vlug weer de oude
toch heb je ondertussen ook weer mooie kaartjes gemaakt
groetjes natacha xx

Julie Tucker-Wolek zei

My dearest Dora....I sooooooooooooooooooooo wish U felt better....I worry about U!!!!! I loveeeeeeeeeeee the cards.....beautiful as usual! :):):):):):):):):):):):):):):):)

~amy~ zei

Oh Dora...great cards...feel BETTER SOON!!!!

liszha zei

Jeetje, zo ziek en dan toch nog zulke prachtige kaarten maar meissie...........ik ga het vermanende vingertje naar je op steken. Rusten jij! En snel!
Rust heelt!
Liefs Lisette

Sandra zei

Je hebt weer een super kaartje gemaakt!! Niets kan je tegenhouden van het scrappen hè?! Leuk dat je weer hebt meegedaan metDCL!

Doeg San

Trudy zei

Het zijn weer een prachtige kaarten! Het papier en de kleuren zijn ook heel mooi.
Beterschap Dora
Groetjes Trudy

Ilonka zei

hoi Dora, de kraam en de winkel zijn beide op de Albert Kuip. En je kunt er zoveel lint krijgen . En neem van mij aan je moet echt kiezen. Kwijl kwijl.

Groetjes ilonka

Lenet zei

Nee lieverd doen als of helpt niet..dat maakt het alleen maar erger en zo te lezen gaat het niet echt beter he?Meis ik hoop echt dat het nu toch snel beter gaat en je lekker thuis kan blijven.
Rustig aan he!!
de kaartjes zijn zoals gewoonlijk weer prachtig.

loes de groot zei

gauw gaan opknappen hoor!

je kaartjes zijn weer mooi!

Floortje zei

Jeetje Dora, ik schrik er gewoon van, net nu alles zo lekker ging krijg je de griep, bah! Vind het zo rot voor je!! En begrijp zo goed dat je er zo mee zit nu je nog maar net was begonnen in je nieuwe baan. Maar wel fijn dat je nog een beetje afleiding kunt vinden in het scrappen (en dan weer zoveel prachtigs produceert..). Pas je alsjeblieft heel goed op jezelf?
Heel veel beterschap en liefs, Floortje

Unknown zei

Jeetje dat je nog zo'n koorts hebt, het duurt wel lang allemaal hé? Je kaarten zijn zoals altijd prachtig maar doe het ajb wel rustig aan!

* Daniëlle * zei

Mooie kaartjes weer. Leuke, felle kleurencombi. Enne, van harte beterschap meid!

Rosalien Zwackhalen zei

Dora, beide kaartjes zijn erg leuk geworden.:)) En dat terwijl je ziek bent.Knap hoor. Hopelijk ben je nu een beetje opgeknapt. Beterschap.

Groetjes Rosalien