donderdag 24 september 2009

Eindelijk goede berichten


Dat mag ook wel toch? Nou ja goed sommige zullen zeggen wat is daar nou goed aan. Ik denk dat wel. Ik bedoel naar de internist moet je niet zomaar en alleen het idee brengt allemaal herinneringen naar boven. Ik ben bij de internist geweest en vrij snel heeft hij mij afgeleverd bij de KNO, mijn oude vertrouwde dokter die ik al jaren ken. Ik heb 13 jaar geleden poliepen gehad en die zorgden voor een altijd blijvende verstopte neus, die zijn verwijdert. Nu zitten er in de holtes bijna niets, poliepen komen namelijk terug. Een beetje maar. Echter achter die holtes...wat heeft een mens een holtes bedenk ik me nu;) Daar zitten ze waarschijnlijk en die zijn ook nog eens ontstoken, dan kan je medicijnen geven tot je die echt niet meer verdraagt, maar het heeft geen zin, het kan er niet uit, ahum, ik hoop niet dat iemand dit leest terwijl degene net lekker zit te eten.
Daarom heb ik koorts die niet zakt, mijn lichaam is aan het werk, maar kan het werk niet aan, het gaat ook de reserves aanspreken en daarom bij alls wat ik doe zo moe, arm optillen staan etc. Maandag 5 oktober moet ik onder de scan, en meteen terug naar de arts, hij is er vrij zeker van dat dit de oorzaak is, en dat deze dan weer operatief aangepakt moeten worden. Ik moet de koorts onderdrukken met paracetamol, veel pufjes nemen, rust houden en dik aankleden vooral het hoofd, als ik naar buiten ga. Niet teveel hooi op mijn vork nemen en geen zware dingen doen. Afwachten tot 5 oktober eerder kon niet. Dat houden we ook nog wel vol...en wat er ook gebeurd hoe ik me ook voel ik ga zondag naar West Side Story, dat pakt niemand af, dan maar plat op maandag. Gelukkig is het in de middag, en we gaan met de auto.
Door gister was ik en ben ik nog steeds enorm moe. Misschien dat ik zaterdag niet naar de verjaardag kan van mijn neefje, even afhankelijk van allerlei factoren.
Ik bekijk per dag wat wel en niet kan.
Maar ok weer even over het scrappen, gister wilde ik iets maken, even bezig zijn, maar meer dan dit lukte niet, het wilde niet, moe moe en nog eens moe. Het mooie papier is van Nicky en de plaatjes heb ik van Angèle gekregen, schitterend papier om mee te werken!! De kaart is naar de sketch van 2S4Y van deze week.
Vandaag doe ik niets bijzonders, vanmiddag alleen aan de scrap denk ik zo.
Geniet van de dag, en ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichten!

23 opmerkingen:

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Dan maar afwachten op het volgende bericht! de hobby kan je wat afleiden hoop ik !

Prachtig trouwens deze kaart ;)

Groetjes Ida

Nicky zei

prachtige kaart! (papier is niet van mij hoor maar van Tilda ;-)ik heb t alleen maar naar je toegestuurd) en wat een leuk vooruitzicht heb je toch dat je zondag naar west side story gaat. moet bij wss altijd aan mama denken, die vond dat zo'n geweldige film. had ze ook hele plakboeken van... rustig aan hoor, ik denk aan je, beterschap!

natacha zei

amai meid da klinkt allemaal niet niets nog effe afwachten dus
laat u maar lekker gaan in het scrappen
deze kaart ziet er weer heel mooi uit
liefs natacha

Daniëlle zei

Fijn te horen dat waarschijnlijk bekend is wat er aan de hand is. Natuurlijk niet leuk om te horen, maar je weet nu wel waar je aan toe bent en dat zorgt al voor een boel rust. Doe lekker rustig aan en op naar 5 oktober.

Je creativiteit lijdt er iig niet onder. Je kaart is weer werkelijk een plaatje!

Veel beterschap!
Danielle

m@deliefjuh zei

hoi

mooie strakke kaart.
sjongen wat een verhaal. doe inderdaad maar rustig. en geniet zeker van the west side story! leuk!

groetjes martine

Trudy zei

Dora het is fijn om te horen dat het waarschijnlijk bekend is wat er aan de hand is. Al het is natuurlijk niet leuk.heel veel beterschap gewenst.
Maar je kaart is prachtig zeg!!
Groetjes Trudy

Bizzy @ home zei

mooi kaartje. Beterschap en afwachten maar weer dus.

Ilonka zei

Hoi Dora wat een prachtig kaartje is het! echt heel erg gaaf!!!

Ik wat op mijn blog voor je.

groetjes ilonka

Julie Tucker-Wolek zei

*sigh* well it sounds like the visit was well informed. Hopefully, what the doctor said will all go good...loveeeeeeeeeeeeeeee the card....but Dora, I am soooooooooooooo gonna have to take away your supplies so U GET SOME REST!!!!! LOL!!!!!!! I am worried about U! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

liszha zei

Zo hé, wat is je kaart prachtig. Weer eens heel wat anders, ik ben er weg van.
Blij dat de oorzaak van je ziekte eindelijk gevonden is. Een mens zou van minder wanhopig worden.
Liefs Lisette

~amy~ zei

love all the flowers dora....

Laurel zei

This is soooo pretty!

Lenet zei

wat een pracht van een kaart !!
gelukkig viel het allemaal nog mee bij de internist. ge
Gelukkig hgaat er nu wat gebeuren hou je taai en goed voorrusten voor de westside story. heel veel plezier

Floortje zei

Nu weet je waarschijnlijk in ieder geval de oorzaak en wat daar aan gedaan kan worden. Hopelijk geeft dit een beetje rust. Geniet van het scrappen (mooi kaartje weer!) en je uitje naar de West Side Story.
Liefs, Floortje

* Daniëlle * zei

Dat valt dan toch enigszins mee... gelukkig maar meid! Nog maar even volhouden tot 5 oktober.

Martha zei

Wat een prachtig kaartje Dora!! Mooie zachte kleuren :)
Enne, sterkte hè!

Laura Davis zei

Very beautiful Dora! Thanks for playing at 2S4Y!
Laura

Alexandra zei

Prachtige kaart Dora.
Ik hoop dat je kan genieten van de West Side Story, je was daar zo enthousiast over en je hebt ook wel iets leuks verdiend bij al dat ziek zijn.

Alexandra zei

De site van de krantenartikel is www.fodey.com. Het stond in de CardsOnly nr 6.

Groetjes Alexandra

Ilonka zei

hoi Dora je blijft er maar meebezig. Wel fijn dat je inmiddels meer weet. Hopelijk heb je het snel weer achter de rug Beterschap verder. Maar je kaartje is er niet minder mooi op.
Hij ziet er fantastisch uit. Een fijn weekend.


groetjes ilonka

Unknown zei

Jeetje balen dat je waarschijnlijk weer geopereerd moet worden. Maar ja zoals het nu met je gaat kan het natuurlijk ook niet heel lang doorgaan. Lekker romantisch kaartje heb je trouwens weer gemaakt.

Shemaine Smith zei

Beautiful job Dora!!

cnelson zei

very pretty!