woensdag 23 september 2009

Mijzelf een cadeau gegeven na het bloedprikken


Gister na het bezoek aan de huisarts, moest ik door naar het lab, bloed prikken.En dat is me toch een end fietsen, maar ok, daarna vond ik dat ik wel iets leuks mocht uitzoeken. De hobbywinkel ligt op de terugweg. Eindelijk de stempelset gekocht die ik al een tijd wilde hebben, ook nog twee papiertjes die ik nog niet eerder gezien had.
Toen ik de huisarts mocht bellen voor de uitslag......was er wel een uitslag maar niet echt zo eentje waar je van denkt hé daar kan ik iets mee. Ik moet vanmiddag op het spoed spreekuur bij de internist komen. Nou ben ik van nature een optimist, ga lachend door het leven ook bij een tegenslag, natuurlijk ben ik ok wel verdrietig, maar ik probeer ook van een tegenslag een positief iets te maken. Maar nu moet ik bekennen dat ik toch wel een beetje bang ben. Je wordt niet voor niets doorverwezen naar een internist, het enige dat de huisarts mij kon zeggen is dat mijn bloedwaarden wijzen op één en al infecties, jippie...maar zo'n vermoeden had ik zelf al een beetje, maar dan naar de internist???
Ok nu weer over naar het scrappen, anders kan ik net zo goed een medisch ontstekingen blog bijhouden.
Gister ben ik aan de slag gegaan met de sketch van Sketch Saterday ik heb dit afdrukje al even liggen, en wist ook wel wat ik ermee wilde...en deze sketch was precies waar ik op gewacht heb. Het papier is een beetje van mij en een groot gedeelte van Nicky Schitterend papier ik vind de warme kleuren ook helemaal passen bij de periode waar we inzitten. De overgang naar de gordijnen lekker dicht verwarming aan, knus en gezellig. De roosjes zijn weer van eigen hand.
Ik ga vandaag mijzelf op een laag pitje zetten. Even voor de tv hangen, ik moet nog een kaartje maken, dat is echt een moetje, maar dat lukt wel, ik weet alweer wat ik wil. En dan aan het eind van de middag naar de internist.....wederom wordt vervolg!

Fijne dag iedereen!

18 opmerkingen:

Bizzy @ home zei

Een heel mooi kaartje. Sterkte vanmiddag, pas goed op jezelf.
Groetjes Renny

Martha zei

Wat een super kaartje Dora! Succes hoor!

Anoniem zei

Mooi kaartje!! Sterkte vanmiddag bij de internist! Hoop dat hij je wat meer kan vertellen.
Groetjes Sylvia

Creatieve handgemaakte kaarten zei

Hallo Dora,

Erg mooi kaartje leuke stempel!
Sterkte vanmiddag, hopelijk dat het allemaal wat mee valt;)

Groetjes Ida

Angèle zei

Oei een moetje! Ik weet er meer van denk ik?
Goed dat je jezelf getracteerd hebt Dora, prachtig kaartje. Bij het zien van de woorden 'alleen voor jou' dacht ik aan het liedje: Ik heb een tuintje in mijn hart.. Inspiratie voor een nieuw kaartje misschien?

Sterkte vanmiddag!
Liefs, Angèle

Lenet zei

Prachtig kaartje weer hoor en kadootje had je inderdaad wel verdiend. Hopelijk valt het allemaal toch een beetje mee vanmiddag vbij de internist. sterkte .

m@deliefjuh zei

he.. nou alseerst natuurlijk sterkte straks. ik hoop dat je er wat mee kunt. hou ons op de hoogte
wat je kaartje betreft: geweldig! wat maak jij mooie kaarten. echt leuk om naar te kijken!

groetjes

Anoniem zei

Dora such a gorgeous card....I hope the doctor's figure out what the deal is...get better soon!!!

Nicky zei

hai dora! het kaartje vind ik prachtig, maar dat wist je al. wilde je wel nog even laten weten dat ik vanmiddag voor je ga duimen hoor, succes bij de internist!

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhhhhhhh U poor thing....I hope everything comes out okay.....loveeeeeeeeeeeee the card! :):):):):):):):):):):):):)

Ilonka zei

Whow wat een kaartje en je hebt gelijk je moet je zelf verwennen. Maar pas ook goed je jezelf!!


liefs Ilonka

Ellen zei

Wat een prachtige kaart, Dora!!!
En wat een toestand zeg, de internist...???
Hopelijk is het allemaal meegevallen!

Groetjes Ellen

* Daniëlle * zei

Jeetje... ben benieuwd hoe het vanmiddag bij de internist is gegaan. Klinkt idd niet fijn. Sterkte Dora!

liszha zei

Och, wat is die weer lief, het kaartje, niet de huisarts, hihi.
Maar alle gekheid op een stokje, laat je nog even weten hoe het met je gaat? Het klinkt wel een beetje eng.
Liefs Lisette

Floortje zei

Ik vind het zo rot voor je dat het zich allemaal zo lang voortsleept...en nu ook nog naar de internist, bah! Groot gelijk dat je jezelf getracteerd hebt overigens en je kaartje is superschattig.
Liefs, Floortje

Frida zei

Mooie kaart, hele mooie kaart !!
Ik vind de kleuren zo mooi....
Jezelf trakteren is leuk !!!
Liefs, Frida

nora zei

Leuk kaartje Dora!Sterkte en beterschap.Groetjes Nora

Alexandra zei

Ik kan je echt niet bijhouden, je blijft als een speer gaan. Via het forum geef ik wel bij elk kaart een reactie, maar hier doe ik het in 1 keer voor alle kaarten, anders blijf ik maar typen. Leuk om weer zoveel variatie te zien. De kaarten zijn weer leuk tot prachtig, geweldig mooi. Moet toch eens andere benamingen gaan bedenken.