maandag 25 mei 2009

CP 16


Ten eerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes op mijn FAB 5 notering bij 2sketches4you, toch wel een erg grote verassing, zo lang ben ik nog niet bezig met sketches, ik vind het wel helemaal geweldig.
Dus ook vandaag weer aan de slag gegaan. Ik heb mij gestort op de sketch van Card Patters van deze week. En ik heb me toch een ruzie gehad met deze kaart, zag het even helemaal niet meer zitten, wilde een ander papier maar dat ging niet en alles was scheef. Maar ik moet dan ook een nieuwe snijmachine, en snel ook! Maar ok uiteindelijk even alle troep de troep gelaten en verder in mijn spannende boek...maar ja kriebel kriebel, en alles opgeruimd en snel de hup erin en doorgaan. Nou toch nog redelijk tevreden moet ik zeggen.
Ik ga met een rustig gevoel slapen, anders droom ik alleen maar over een papiertje hier, of toch daar, of zal ik toch zus,,,,,,,,,.......nou slaap lekker en morgen verder met een ander werkje!
Veel liefs

5 opmerkingen:

~amy~ zei

Great job on the cp sketch!!! Love all the purples!

Papertrails by a paper lover zei

like the monochromatic colors! lovely take on the sketch!

Martha zei

Vind het ook een hele mooie kaart Dora!!! Alles past precies bij elkaar :)
Groetjes,
Martha

Floortje zei

Wat heb jij een scrapvibe Dora, heerlijk! Kon even een paar dagen niet bloggen en ik mis gelijk van alles: mooie canvas, mooie kaarten.
Geniet ervan meid, lekker doorgaan!
Groetjes, Floortje

Floortje zei

O ja! En ik had dus ook gemist dat je in de fab5 stond, wat gaaf! Gefeliciteerd hoor!