donderdag 14 mei 2009

WOW
Ja waar te beginnen..........


Ik heb mijn eerste blogaward ontvangen, en nog wel een hele mooie, van een zeer bijzondere scrapdame, dat is mijn mening althans, van Nicky. Ik moet zeggen dat ik sinds ik een andere stijl probeerde te ontwikkelen de site van haar mij verder bracht. Ik vind het erg leuk om blogs te bezoeken van scrappers die niet scrappen zoals het voorgeschreven wordt, maar die doen wat zij mooi vinden, en dan ben je bij http://wishesandblessings.blogspot.com/ aan het goede adres!


Nu aan mij de taak om 8 personen uit te kiezen die ook de award verdienen.


Ik geef de award aan ( I will give the award to);
Dit is de bijbehorende tekst, die ook meegegeven dient te worden aan degene waarvan jij vindt dat ze deze Award verdienen. ( You also need to send this text with the award)"Friends... comes with the following description te be added & passed along: "These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in selfaggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated." It also says: "Please give more attention to theses writers. Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award."
Ik heb deze mensen gekozen omdat ze altijd hele lieve en leuke berichten achterlaten, zodat je met een lach achter je pc zit! I've chosen this people because they always send nice and friendly comments, when you read the message you have a big smile on your face! Thanks a lot girls!


En dan las ik vandaag op de blog van Ingrid dat ik bij een van de winnaressen van de Gift Card Holder challenge zit en een mooi pakketje krijg opgestuurd, nou wat wil je nog meer, de dag kan niet meer stuk.

En terwijl ik dit type.......denk ik aan de dag vandaag 15 jaar geleden, mijn moeder overleed, maar voor mij is ze er nog altijd. Heel vreemd om zo blij te zijn, en tegelijk deze dag weer te moeten doorkomen, maar ik denk dat ze trots op me zal zijn geweest. En ze had liever gehad dat we plezier maken en lachen, daar houd ik aan vast!
Veel liefs Dora

6 opmerkingen:

Martha zei

Hoi Dora, wat een verhaal en zit met een brok in mijn keel te typen n.a.v. je laatste alinea.
Bedankt voor je award en gefeliciteerd met je prijs! Je hebt het verdiend!!
Groetjes,
~Martha~ x

Alexandra zei

Wow toppie zeg, je allereeste blogaward. gefeliciteerd hoor. En dan lees ik dat je hem ook weer aan mij geeft. Dank je wel. Ik zit hier helemaal te glunderen. En dan nog een prijs gewonnen met de giftcardholder. gaaf. Het is allemaal een beetje moeilijk/dubbel als je dan weer stilstaat bij je moeder. Sterkte hiermee.
Groetjes Alexandra

Joke zei

Ik denk dat het niet voor niks is dat dit allemaal op deze speciale dag gebeurt is.
Dank je wel dat je mij gekozen hebt voor een award, ik ben er erg blij mee.

Groetjes,
Joke.

Ingrid zei

Wat een geweldige verrassingen op deze toch wel moeilijke dag. Ik weet zeker dat je moeder trots op je geweest zou zijn. Gefeliciteerd met je award, en bedankt dat ik van degene ben die 'm mag ontvangen. Je verrassingspakketje stuur ik je z.s.m. toe.

Renny zei

hé Dora, dankjewel voor de award, wat lief!
Een dag met een lach en een traan voor jou, sterkte!!
Groetjes Renny

Ps:Ben benieuwd naar je uitwerking van 2S4Y..

Floortje zei

Dank je wel Dora, ik voel me vereerd!
Je laatste alinea is ontroerend,ik heb zelf een dochter van 13... maar ook ik weet zeker dat je moeder trots op je zal zijn!
Liefs, Floortje