donderdag 25 februari 2010

Wat ik altijd wil onthouden


Hoe ouder ik word des meer ik besef dat ook mijn vader niet het eeuwige leven heeft. Ik een jaar ouder en hij ook, en ik zie dat ook aan hem. Nu ben ik gister begonnen met het in elkaar zetten van een doosje, wat op zich al een flink karwei was, want geen doosje was goed genoeg vond ik. Uiteindelijk zelf maar aan het tekenen geslagen en dit was wat ik zocht. Tijdens het maken had ik nog niet zo'n goed idee waar ik het voor zou gaan gebruiken, en ik ben in mijn bakken op zoek gegaan naar allemaal spulletjes die ik erin kon leggen. Ik stuitte op een journaling blok met allemaal vragen die je aan familie leden kan stellen. Toen was het idee er snel, een doosje met vragen aan mijn vader, ja hij gaat ze invullen. En hier kan ik ook allemaal kleine dingen in bewaren, zo zit er in het papieren tasje een aantal knopen van zijn pakken. Er ligt ook een boekje in, daar kan ik eventueel momenten in beschrijven die ik nooit wil vergeten, Ik heb nog meer vragen kaarten maar die moet ik even plakken. Er kunnen foto's in. En ook hier heeft vaders ja op gezegd een brief aan mij, met raad, en wat hij wenst voor mijn toekomst. Een bakje dat straks als mijn vader er echt niet meer is van zoveel waarde is. Waarom ik dit boxje hiervoor gebruik is omdat hoe ouder ik word hoe meer vragen ik aan mijn moeder had willen stellen. En het ruikt ook nog lekker, ik heb enorm veel wierrook, en in de opgerolde papieren zit dat met eucalyptus geur....ook aan de binnenkant. Het was echt een klus, ik heb het hele huis afgezocht naar een doosje, en zelfs 4 bonbons in een rap tempo opgegeten..maar ook dat doosje voldeed niet aan wat ik wilde...pff ja het leven van een scrapper is best zwaar;)

24 opmerkingen:

Cora Hoekstra zei

Mooi Dora, en zeer waardevol voor ik hoop veel later.
Heb je er ook aan gedacht zijn geur te proberen vast te leggen (aftershave, sigaretten, zeep)

ScrapEnjoy zei

Wow Doortje......wat een schattig boxje is het en het idee erachter is geweldig....zal een mooie herinnering worden....koesteren meis.

lieve groet Lilian

Floortje zei

Wat een mooi idee Dora en fijn dat je vader er helemaal z'n medewerking aan verleend. Maar niet vergeten te genieten van het nu he...ik begrijp je gedachten ook heel goed, maar nu is hij er nog gewoon... X Floortje

Julie Tucker-Wolek zei

wowwwwwwwwwwwww!!!! what an AMAZING and WONDERFUL idea....and it is sooooooooooooooooooooooo GORGEOUS too! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Trudy zei

Wat is dit mooi zeg!!!!
Groetjes Trudy

~amy~ zei

wow...gorgeous project dora!

Laurel zei

Absolutely stunning!

Anneke (An) Wijers zei

Dat is een heel mooi idee. Je zult er later een prachtige herinnering aan hebben. Heb je het aan je vader verteld, dat het daarom is? Het lijkt me zo moeilijk om over zo'n onderwerp te beginnen. Het doosje zelf ziet er natuurlijk weer fantastisch uit.

Jannie zei

Ooh Dora wat een een schitterend doosje heb je gemaakt echt geweldig mooi!!
Het zal een een heel waardevol doosje worden zeker voor later.

Groetjes Jannie.

Renate zei

Wat een mooi waardevol doosje. Zoals je het beschrijft wat er allemaal in gaat, maakt dat ik wilde dat ik dit voor mij en mijn moeder ook nog had kunnen doen.

Wat zal jij een troost kunnen halen uit dit doosje mocht de tijd ooit daar zijn.

Groetjes,
Renate

Anja (scrappie) zei

Wat een ontzettend mooi en waardevol doosje is dat geworden en fijn dat je vader hieraan mee wil werken zal een hele mooie herinnering worden dus vooral heel erg koesteren.

Boukje zei

Dat wordt een zeer bijzonder doosje! Het is nu al prachtig, maar zal door de tijd heen nog veel waardevoller worden!

Martha zei

Ik ben er stil van Dora......!!!!

Sandra zei

Wat een mooi en waardevol doosje. Wat heb jij toch altijd van die geweldige ideeën. Schitterend!

Groetjes,
Sandra

Anita zei

Wat mooi Dora, wow

Gr. Anita

yyam zei

Dora, this is simply divine! All the awesome details! What a little treasure this is!

Manon zei

wat een geweldig projectje.
En dankjewel voor je goede tip!
Liefs Manon

Sandra1968 zei

Een schitterend doosje en een heel mooi idee.

* Daniëlle * zei

Wow, sprakeloos... geweldig mooi, wat een prachtig idee en wat heb je er weer iets prachtigs van gemaakt! Bewondering hoor!

Riet zei

Ohhh Dora,de rillingen lopen over me rud,wat een waardevol doosje zeg.
Schitterenddddddd Doosje,prachtig papier en drtails.

Liefs Riet.xx

Liszha zei

Inderdaad, wat een waardevol doosje. Goed idee ook!
En de vormgeving is superdepuper!

Angela zei

belachelijk mooi en super gaaf! En wat een geweldig idee, ik ben bang dat ik dit idee echt een keer van je ga jatten als je het goed vindt.
Wat mooi zeg! Ik weet nl heel weinig maar van mijn vader en ook hij is de jongste niet meer.
xxx

Alexandra zei

Wow Dora, wat een prachtig en heel persoonlijk doosje heb je gemaakt. Dat gaat straks een heel dierbaardoosje worden vermoed ik.
Het ziet er ook weer prachtig uit.

Michelle Gotoh Bertuzzi zei

Dora this is soooo beautiful! I love all the embellishments and colors you used. Just gorgeous!