maandag 19 oktober 2009

Een puinzooi


Dat was de bak met alle restanten papier, ik had er eigenlijk een foto van moeten maken. Ik heb echt alles bewaard ook alle hele kleine ieniemienie stukjes. En ik heb dat gister middag maar eens opgeruimd, mijn hemel wat is de bak nu leeg.
En de papierbak is helemaal vol, maar nu is er weer overzicht.
En mijn kaartje hierboven voor Friday Sketchers is gemaakt van allemaal kleine stukjes die ik nog had, en ik ben ook erg blij met het resultaat van deze kaart.
De kaart hieronder is naar de sketch die Diana gemaakt heeft voor ons op het Dolls forum, een simpele kaart en de stippen komen niet echt overeen, maar ook met deze ben ik wel blij hoor. Ik probeer elke maand de sketch te maken op het forum omdat ik het ook gewoon leuk vind dat de meiden dat doen.

Mijn laptop daar ga ik vandaag achteraan, ik zit weer bij Andrea op haar kamer. Er is gelukkig nog internet, maar je eigen laptop waar alles in staat bij je favorieten is toch wel makkelijker, ik ben dan ook de favorieten van Andrea aan het volgooien nu, sorry zus;)
Mijn nummer voor vandaag.....ik heb zitten twijfelen tussen Mary Hopkins of Meatloaf ik ga vandaag voor de laatste even iets met een beetje tempo, een nummer dat ik rustig mee brul in een microfoon bij een Karaoke avond:)

Verder vandaag een paar klusjes in huis doen. En zeer zeker weer aan de scrap vandaag.
Nou ik ga eens aan de slag.

15 opmerkingen:

Ingrid zei

Beide kaarten zijn mooi, Dora. Vooral de eerste. En die zooi.....die herken ik wel hoor. Als je mijn bureau af en toe ziet.

xoxo

yyam zei

Oh the first card is just absolutely gorgeous! I love how dreamy and whimsical it is!

Have a great week ahead Dora!

anja curvers zei

Heel erg mooi beide kaarten Dora en heel herkenbaar wat je vertelt over die zooi. Heb toevallig van het week-end m'n buro ook opgeruimd dus ik ben weer klaar om een nieuwe zooi te maken. Heb een award voor je op m'n blog je hebt hem al gekregen zag ik maar vind dat je hem ook van mij verdient.

natacha zei

ik vind ze beide heel mooi geworden
groetjes natacha

Martha zei

Super mooie kaartjes en vooral die eerste!!
Groetjes,
Martha

Marga zei

Prachtig die kaarten en vooral die eerste is geweldig! Wat heb je dat weer mooi gemaakt met die kantjes erop en dat prachtige papier.
Ik herken je verhaal wel, ik heb ook zo enorm veel restjes.
xx Marga

liszha zei

Wat is die witte mooi geworden! En dat van kleine stukjes papier! Geweldig hoor.
Liefs Lisette

Lenet zei

ooo die eerste is wel heeeeeeel mooi zeg..de tweede is ook een plaatje!! restjes bak een zooi?? nee hoor dat herken ik helemaaal niet.Mijn neus groeit nu tegen mijn scherm aanhahaha.
Lekker muziekje weer trouwens!!!

Ellen zei

Ha, Dora, ik herken het probleem van een volle restjes bak....ik heb er meer dan één!
Je kaarten zijn weer prachtig hoor!
Wat je met die restjes toch nog allemaal kunt doen, toch maar bewaren dan???? ;-)

Groetjes Ellen

Frida zei

Jaaaaa, die eerste is GRANDIOOS.
Ik vind die ander ook erg leuk !!
En GAAF nummer heb je er op gezet.
Ik ga de koptelefoon opdoen.
( kinderen zitten voor de tv )

Julie Tucker-Wolek zei

loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee those cards!!! the lace is stunning!!!! And i loveeeeeeeeeeeeeee meatloaf!!! :):):):):):):):):):):):):)

Ilonka zei

Hoi Dora je kaartjes zijn prachtig.

groetjes Ilonka

~amy~ zei

Both of your cards are stunning!

Unknown zei

Wat een stijlvolle kaarten heb je gemaakt!

Unknown zei

Beide kaart vind ik mooi maar vooral de eerste is helemaal in mijn straatje.
Voor wat betreft die zooi... Volgens mij hebbe de meeste scrappers daar last van. Ik in ieder geval wel. Af en toe word ik er wel eens gestoord van, want na het opruimen is het binnen 2 tellen scrappen weer een bende.,,

xoxo