vrijdag 23 oktober 2009

Get Sketchy 11


Ik heb met deze sketch wel problemen gehad, nou ja niet echt met de sketch maar wel met de stempel een pompoen, en ik heb niet zo heel veel met Halloween, maar dat maakt de uitdaging des te groter. Al met al ben ik dan ook toch tevreden.
De sponsor That's Jazzy Stamp Dreams stuurde ons allen een pompoen, het is wel leuk om met materiaal te werken dat je normaal niet aan zou schaffen. De sketch is weer van mijn hand en ik moet binnenkort eens nieuwe gaan maken. Op de site van
Get Sketchy staan alle uitwerkingen van de meiden, en het is toch grappig om te zien dat de kaarten zo anders zijn ondanks dat je werkt met dezelfde stempels en sketch. Hierboven staat de sketch en hieronder mijn uitwerking.De bonus van deze week is knopen,maar ik zag er geen plekje meer voor;)


Gisteravond ben ik ook nog even aan de slag gegaan met de sketch van Mojo Monday van deze week. Ineens kreeg ik een idee, weer met mijn kalverliefde plaatje en dan achter het helmgras:)

Het liedje voor vandaag is een nummer dat ik echt meebrul en ook rustig meezing bij een karaoke avond, nee zuiver zal ik het niet kunnen zingen, maar als je met overgave zingt kom je al een heel eind, helaas kan mijn volume op mijn laptop niet harder anders hadden de buren nu mee kunnen genieten. Ik ben niet naar de musical geweest, het is ook niet echt een musical voor mij. Maar dit nummer heeft mijn hart gestolen, geen idee ook waar ik het voor het eerst heb gehoord. De tekst is zo enorm mooi. Zo echt, zoals ik ben! Zoals ik denk.

Als je iets meer over mij wilt weten dat luister je naar dit lied en dan weet je hoe ik denk.
Mooie vrijdag allemaal!

13 opmerkingen:

yyam zei

Ooh...you did a great job with the pumpkin stamp Dora...such a cute card!

I really love the soft muted colors on the second card, the window and the image and all the lovely details. :)

Angèle zei

Kippenvel Dora! Van de muziek!
Leuk dat het toch allemaal eigen kaartjes zijn geworden bij 'Get Sketchy'! En wat een scheetje; de kalverliefde achter het helmgras!

Ben zelf met 'de liefde' bezig voor de nieuwe schets van GS! Maar geen kalverliefde! Deze liefde is ouder en serieuzer;)

Fijne vrijdag, Angèle

Julie Tucker-Wolek zei

ohhhhhhhhhhhhh i loveeeeeeeeeeeeeee the cards!!! U did a great job with the pumpkins and great song too! :):):):):):):):):):):):):):):):):)

* Daniëlle * zei

Superschattig en gedetailleerd, je kaartje met het stelletje! En die pompoenen heb je ook goed verwerkt zeg!

~amy~ zei

great job on both of your cards Dora...I especially love your Get Sketchy one :)

Jolanda zei

Zowel de kaart als de GS-sketch zijn weer helemaal leuk. Bij het zien van de input van alle DT-leden dacht ik al van "wat zijn ze deze ronde pompoenerig", maar je berichtje verklaard een hoop.

Kaartje nummer 2 is echt totaal anders, maar zeker niet minder leuk.

Toodles,
Jolanda xoxo

Ilonka zei

Hoi Dora een geweldige kaart en een prachtige sketch. Een fijn weekend.

XXX Ilonka

Laurel zei

I so love these! I love how you layered the pumpkins!

Martha zei

Twee schitterende kaarten Dora, die tweede kaart is erg leuk gemaakt zo achter het helmgras!!
En dat liedje, erg mooi!!
Groetjes en fijn weekend :-)
Martha

Alexandra zei

Zo weer eerst een rondje over je blog geweest, moest zelf op oudere berichten tikken om alles te lezen en te zien. Je bent dus goed productief bezig geweest. Prachtige kaarten heb je gemaakt. Vind de halloween kaart ook helemaal geweldig. Leuk ook om te zien inderdaad dat iedereen toch een heel ander kaartje heeft gemaakt met dezelfde stempel en sketch. En van dat verliefd stel, vind hem super leuk.

Nicky zei

ik heb 2x naar de muziek geluisterd, vind het prachtig! je hebt me ermee geraakt in mijn diepste puntje, het is op dit moment een ideale vertaling voor de tijd waarin ik nu leef. dankjewel dat je deze gedeeld hebt. je kaartjes zijn hartstikke leuk, vooral die tweede vind ik supergaaf! fijn weekend dora! liefs, nicky

Julie Ranae zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ellen zei

Twee geweldige kaarten Dora, heel verschillend maar ze zijn allebei prachtig! En wat een leuk idee; achter het helmgras!

Groetjes Ellen