donderdag 1 oktober 2009

Weten jullie ook wel eens

Geen titels meer voor je nieuwe blogberichtje? Dat is waar ik wel eens tegenaan loop. Dat ik type en weghaal, wat zal ik nou weer eens doen...
Helemaal als je meerdere onderwerpen hebt.
Nou ja ik heb nu weer een titel:)
Om te beginnen gister heb ik weer een kaart mogen ontvangen deze keer van Heidie. Heidie enorm bedankt, heel erg lief, en ook deze staat weer bij de andere kaarten.
Het is wel een bijzonder plaatje zo op de kast al die kaarten.
Van Heidie

En dan had ik jullie al gezegd dat er een pakketje aan zou komen. Op de foto lijkt het misschien niet zoveel, het papier heb ik er maar niet bijgezet, maar het was een flink bedrag, vandaar dat ik het maar heb laten verzekeren.
En ik ben er zo blij mee, zo lekker om dan zo'n pakket te openen, ik weet namelijk vaak niet meer wat ik allemaal besteld heb....ow had ik dat ook, en dat ook.
En alsof dat nog niet genoeg was, kwam mijn pakket van Dolls en Decorations ook binnen, nou het was wel een feestdag gister.

Gisteravond één kaartje gemaakt, voor 2 Sketches 4 You deze week. Ik ben er tevreden mee, maar toch ook wel een beetje vreemd ik vind het een beetje leeg, maar dat zal wel weer aan mij liggen. Wel meteen mijn nieuwe ponzen gebruikt ow wat ben ik er blij mee.

Vandaag heb ik niet veel op het programma, eigenlijk niet, alleen maar persoonlijke dingen, mailtjes versturen, want daarin loop ik een beetje achter, en ik moet naar zolder om iets te scannen en te printen, maar dat kan ook morgen.
Geniet van de donderdag!

19 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

wauw!! wat een gave spullen! zo he.. gaaf hoor.
en je kaartje is ook weer prachtig.
nou. veel knutselplezier. ik heb vandaag niet zo veel inspiratie. haha soms heb je van die dagen....
knutsel ze!

Jolanda zei

Tot dusver weet ik de titels vrij makkelijk uit de mouw te schudden, maar ja... jij blogt nu eenmaal vele malen meer dan dat ik doe.

Net even naar je kaarten gekeken die je afgelopen periode hebt gemaakt (en die ik heb moeten missen tijdens mijn vakantie), maarre... je hebt niet bepaald stil gezeten, zeg. Daarnaast is de ene kaart nog mooier dan de ander (DCL 6 is mijn absolute favo).

Toodles,
Jo

Ilonka zei

hoi dora ja het blijft lastig om een titel voor een kaartje te vinden. En wat heb je ee prachtige spullies gekocht. Echt kwijlen. Veel plezier ermee. En je kaartje geweldig . En wat is het ook een prachtige serie, van Street Market!!
Je creatie mag er weer zijn hoor!!
Werkelijk Beeldschoon.
Gaat het al wat beter met je?????

groetjes Ilonka

~amy~ zei

Hey dora...great RAK and goodies! Love your 2s4y card!

Martha zei

wow, wat een leuke spullen Dora!! Heerlijk hè!
Je kaart is super, ik vind het geweldig, ook hele mooie kleuren :)
Groetjes,
Martha

Julie Tucker-Wolek zei

Loveeeeeeeeeeeee the card U got from your friend...and loving the goodies U got and the card U made!!! GORGEOUS! :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Sylvia zei

Het is weer een mooie kaart!! Enne..ben toch beetje nieuwsgierig wat voor papier je allemaal gekocht hebt :) De andere spullen zien er ieder geval super uit. Groetjes Sylvia

Laurel zei

Such beautiful creations! I love visiting your blog!

Cheryl Nelson zei

your cards are just stunning!

Trudy zei

Dora, je kaart is weer prachtig!!!en wat een mooie spulletjes heb je gekocht!
Groetjes Trudy

Floortje zei

Wat heb jij jezelf heerlijk verwend! En je kaart is weer prachtig. Ik heb hetzelfde als Jolanda...omdat ik niet in zo'n razend tempo als jij werk, kan ik nog altijd wel een titel verzinnen...
Liefs, Floortje

Sandra1968 zei

Ik vind het ook vaak moeilijk titels te verzinnen. Vandaar ook iedere keer de sketchnaam ;-)
Je aankopen zien er geweldig uit. Kan me voorstellen dat je hier enorm naar uitgekeken hebt. En wat heerlijk wanneer je er dan mee aan de slag kunt :-) en vervolgens weer zulke leuke kaarten maakt.
Lijkt me ook erg gezellig bij jou met allemaal gekregen beterschapskaarten ;-) en de kaart van Heidi is erg leuk.
Groetjes, Sandra

Jeanet zei

Wow..Dora...gaaf pakket(je) en super mooie kaart heb je weer gemaakt!En ja soms vergeet ik zelfs een titel!Dan ben ik zo druk met mijn berichtje....;)Heel veel plezier met je mooie scrapspullen!!

loes de groot zei

helemaal goed weer
en wat een prachtige roosjes allemaal!!!
en waar heb je die vandaan????? als ik vragen mag

loes

Ingen zei

Wat een ontzettend leuke spullen heb je aangeschaft. Helemaal Dora :D Die pons heb ik ook in bestelling ;-)

Nicky zei

het is bij mij gelukkig nooit een probleem om titels te vinden. en ik ben heel jaloers op je mooie ontvangen pakketjes. ik wil ook!! maar ja, ik heb het al uitgegeven in de pipoos vorige week. volgende keer maar weer dan. je kaartje is echt weer toppie! en er volgen er denk ik wel nog veel meer!

Heidie zei

leuk dat je mijn kaart ook hier showt, natuurlijk staat hij ook op mijn blog. Je aankopen zijn super en je kaart ook.

liefs Heidie

Liszha zei

Oooooooooooh, ik vind je 2s4U sketch helemaal gaaf. Mooi!

Kazan Clark zei

great stuff Dora - thanks for playing
:) Kazan