maandag 26 oktober 2009

Eindelijk


Ik ga vanavond weer zwemmen, en ik heb er zin in. Nou ja zwemmen zal er niet echt van komen want er is afzwemmen. Mijn neefje heeft gister zijn A diploma gehaald ik ben trots op hem. Het was erg leuk om de kinderen te zien, wat hebben die veel geleerd toen ik er niet was, maar nu kan ik ze wel weer gaan volgen veel zullen nu in de maandag groep komen bij mij, voor het halen van hun B diploma.
Gister heb ik nog snel een kaartje kunnen maken, ben er zelf tevree mee. Ik heb naald en draad gebruikt, ik vind dat zo mooi staan, alleen mijn naaimachine moet ik nog even ontdekken. Die staat nu wel beneden in de keuken, sorry pap;) Vorige week enthousiast begonnen en wel steken, maar mijn draad zat niet goed, ok gebruiksaanwijzing erbij en ik ben gevorderd tot 3 steken, daarna is het één grote warboel. Maar we geven niet op, elke dag weer iets proberen, komt wel goed.
De kaart is naar de sketch van Friday Sketchers.
En ik ben ook begonnen aan de nieuwe sketch van Card Patterns maar die is nog niet af.
Het liedje voor vandaag is een nummer dat gedraaid is bij de crematie van mijn moeder, waarom dit nummer en vandaag, omdat ik haar gewoon zo enorm mis. 10 oktober zou ze jarig zijn geweest. Je hoort vaak het slijt, het wordt minder, dan zeg ik, de tranen worden minder, maar het gemis en de pijn blijven. Dat er geen tranen zijn wil niet zeggen dat er geen verdriet is.

Liefs Dora

11 opmerkingen:

yyam zei

That is some awesome stitching Dora! Lovely flowers too! Love this color combination...:) Enjoy your swim!

Ellen zei

Je kaart is prachtig Dora, is dit nu met de machine gedaan of met de hand? Het is in ieder geval goed gelukt!
En wat een prachtig nummer van the mama's and the papa's. En als je er speciale herinneringen aan hebt wordt ie dubbel zo mooi!
Fijne dag vandaag.

Groetjes Ellen

Lenet zei

Hij is gaaf geworden!!!Hele mooie kaart ook zo met de stiksels!

Julie Tucker-Wolek zei

LOVEEEEEEEEEEEEEEEEE the card and the stitching...and i love love love the mama's and the papa's :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Trudy zei

Geweldig!!
wat een mooie kaart Dora
Groetjes Trudy

Sandra1968 zei

Een hele mooie kaart!
En dit liedje van de Mama's & the Papa's kende ik nog niet. Wel erg mooi en helemaal voor jou als het zo'n speciale betekenis heeft. Sterkte meis.

Martha zei

Ik vind het een super, super mooie kaart Dora!!! Heel mooi dat stiksel erop :)

natacha zei

wow wat een schitterend kaartje
heb je weer gemaakt
liefs natacha

Sylvia zei

Fijn dat je vandaag weer naar het zwembad kon. Je kaart ziet er ook weer mooi uit. Ik maak ook liever stiksels met de hand, heb namelijk hetzelfde probleem met de naaimachine. Ook wat je schrijft over verdriet herken ik wel. Al heb je geen tranen, kan de pijn er nog wel zijn.

Anja (scrappie) zei

Heel erg mooi Dora en wat mooi genaaid zeg ik kan dat dus echt niet. Enne weer die mooie takjes heb de pons inmiddels ook besteld vind hem zo mooi.

Ingen zei

Fijn dat je weer naar het zwembad kon. Jort mocht afgelopen vrijdag selectie zwemmen maar hij mocht nog niet door voor proefzwemmen. Alles gaat heel aardig alleen zwemt hij ongelooflijk snel, hij haalt echt iedereen in en dat werd geloof ik niet echt gewaardeerd... Geen mooi uitdrijf moment. Ik ben dus nu op hem aan het inpraten dat hij langzamer moet gaan zwemmen LOL