zaterdag 10 oktober 2009

Een weekend lang aan de scrap


Dat is mijn bedoeling van dit weekend, ik plan dat ook vaak wel in, maar op de één of andere manier lukt het dan toch niet helemaal.
Ik ben vanochtend even snel de markt over gegaan ...naar de lintenkraam. En ow ow ow wat heb ik mooie kantjes en bandje gekocht.
Kan geen foto ervan maken alles is al opgeruimd, maar jullie zien het vanzelf wel verschijnen.
Mijn kaartje is naar de sketch van ICS
Ik vind de kaart ook af zo, het is natuurlijk best druk papier op de achtergrond maar ik vind het zo mooi. Maar er moet niet meer op, wel gekeken maar het geeft mij geen beter plaatje.
Ik moet wel lachen om sommige reacties van mijn bericht van gister. Ik denk dat ik een blog heb om te kunnen laten zien wat ik heb gemaakt en hoe ik denk, een mening geven mag toch op je eigen blog, ik sta volgens mij op niemands tenen. Het is een mening over de DSB en wat ik vind van meneer Scheringa, overigens iets dat ik al vind zolang ik die naam ken. Als het over de Rabo of welke bank dan ook zou gaan precies dezelfde mening van mij. Als mensen zich willen bekritiseren over mijn verhaal op mijn eigen blog mogen ze dat ook doen, dus vandaar dat ik de reactie van Liesbeth over mijn DSB verhaal gewoon publiceer. Wel vreemd voor mij is dat ik in mijn verhaal publieke personen noem, waarom vind iemand het dan nodig om zich wel over mij uit te laten over dat verhaal in de persoonlijke sfeer? Als ik mij niet verdiep in een kwestie zal ik er niet zo'n sterke mening over hebben en zeer zeker deze niet plaatsen op mijn blog. Onder het genot van een bak koffie ben ik ten zeerste bereid een discussie over politiek Den Haag aan te gaan, of over welk meningverschil dan ook. Als er iets is dat mijn interesse heeft dan is dat de politiek, en dan ook in de breedste zin van het woord. En ik heb de heer Lakeman helemaal niet genoemd in mijn vorige verhaal dus wie zegt of ik het met hem eens, danwel oneens ben. Goede argumenten zijn gebaseerd op de feiten en niet op illusies en denkbeelden. Dus ik zeg het één over DSB dus dan kies ik de kant van....nee zo zit het leven niet in elkaar.
Maar nu einde discussie DSB, want ik heb mijn blog niet om een vete uit te vechten, maar ik laat niet over mij heen lopen. En als ik zo af en toe mijn mening wil verkondigen dan mag ik dat toch doen?
Nu rest mij niet anders dan een ieder een geweldig weekend te wensen.
Het is hier regenachtig en dat blijft ook wel zo, ik blijf dit weekend lekker binnen!

22 opmerkingen:

Ellen zei

He, je hebt gelijk Dora, het is jouw blog en jouw mening. Als mensen het niet willen horen of lezen dan lezen ze het toch gewoon niet.....
Je kaart is wederom prachtig, ik vind hem ook gewoon af zo!
Fijn weekend en scrap ze...

Groetjes Ellen

Debs zei

Hi Dora, beautifull card , love your flowers and the image is coloured beautifully.
Thanks for joining ICS this week.
Debs

Martha zei

Je kaart is weer prachtig, mooi papier!
Fijn weekend en ik ga denk ik ook maar aan de knutsel :)
Groetjes,
Martha

Julie Tucker-Wolek zei

I loveeeeeeeeeeeeeee the card....and I'm with U....its your blog and U can say whatever U want!!!! :):):):):):):) A lot of times I give my opinion, whether its something that has affected me personally or not!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Lenet zei

Weer een prachtig kaartje
..Ik wil best een lekker bakkie koffie met je doen, maar het niet over politiek hebben want daar heb ik de ballen verstand niet van. En wat jij op je blog wil neerzetten mag je van mij ook helemaal zelf weten.
Ik lees dat je geslaagt bent op de markt , dat is mooi. Heerlijk is dat lintjes en kantjes scoren.
veel plezier ermee.

Laurel zei

Very cute!

~amy~ zei

great card dora!!! Is someone giving you blog grief?

m@deliefjuh zei

meningen respecteer ik. hahah en ook met mij een bakkie doen lijkt me gezellig maar ook over een ander onderwerp. ik vind je kaartje weer geweldig! groetjes!

dithny zei

Hoi Dora, dat is juist het fijne van een blog, hij is helemaal van jou, en daar mag je alles op publiceren wat je maar wilt toch.
Je bent een heerlijk eerlijk mens,met een scherpe blik op de samenleving.
Super kaartje weer, en geniet van je week-end.
Liefs, Dithny

Ingen zei

Fijn dat je zoveel leuke lintjes hebt kunnen scoren. En ik moet je verhaal over de DSB nog lezen maar je hebt me hier al nieuwsgierg gemaakt ;-)

natacha zei

oooh das echt een heel schoon kaartje geworden zeg
zo lief
prettig weekend nog
groetjes natacha

scrapnnMO zei

Oh Dora your card is just outstanding. LOVE it! I always love seeing what your going to do with the sketch. Thanks for joining the fun over at ICS this week. :)
♥Dawn♥
Owner of ICS

Jolanda zei

Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, Dora.

Verder sluit ik me graag bij Lenet aan v.w.b. dat bakkie koffie (mag het overigens ook thee zijn?). Ik heb het helemaaaal niet met politiek en houd mij daar dan ook niet/nauwelijks mee bezig.

xoxo

Alexandra zei

Prachtige kaart Dora. Helemaal gelijk, niets meer aan toe voegen. Is ook zonde al je het mooie paier niet meer ziet.

Dolly zei

Great take on the sketch at ICS this week. Thanks for joining in. :)x

Heather zei

This is BEAUTIFUL! I love the papers and patterned flowers. Very vintage feeling and oh so sweet!

Thanks for playing along this week at ICS,.

Nicky zei

leuke kaart! en lekker dora blijven hoor, vooral, heel erg vooral op je eigen blog!! gewoon zeggen wat je wilt!! je bent een prachtig mens en je kunt niet met iedereen vrienden zijn, dan krijg je het te druk hahaha

wendipooh13 zei

gorgeous card, love the colors and great accents!!! soo pretty. great job with the IC sketch this week!!

Mary(OhioMary) zei

What a lovely card! The colors are gorgeous and I really like how you did the flowers. Thanks for joining us at ICS this week.

LuLu zei

Gorgeous card and love how you have interpretated this weeks sketch. Many thanks for playing along with us at ICS this week.

Lou
x

Brises zei

Lovely card, beautiful colors!!!
Fabulous job! Thanks for joining the ICS!
Greting from Poland,
Brises

Liszha zei

Die drukke achtergrond doet het super bij de bloemen. Ik vind het kaartje super!
Ik heb me eerlijk gezegd niet genoeg verdiept in het item om het te begrijpen dus onthou me van commentaar maar het is jammer als mensen met hun mening een ander onder uit willen halen.
Misschien heeft ze het niet zo bedoeld en kwam het er gewoon wat rotter uit dan bedoeld.
Liefs Lisette