vrijdag 9 oktober 2009

Verontwaardiging

Ik behoor zelf niet tot de gedupeerden van DSB maar ik ben totaal verbijsterd dat mensen zich laten beetnemen door de zogenaamde overeenkomst die DSB heeft afgesloten met de gedupeerden. Mijn excuses als ik iemand op zijn tenen trap. De overeenkomst is waardeloos. De schade die is toegebracht wordt niet goed gemaakt, en er is geen oplossing alleen dat de mensen nu geen tien jaar hebben maar 20 om het terug te betalen. En dit alleen voor de schrijnende gevallen. Voor velen is deze overeenkomst echter te laat. En dan zit meneer Scheringa daar in Nova, ja maar toen wij het wisten zijn wij ook meteen gestopt met de verkoop van deze polissen...haha laat me niet lachen. In april dit jaar kwamen ze tot het besef dat hetgeen ze doen wel eens een onomkeerbare schade aan de DSB zelf zou kunnen opleveren...ja dan stoppen we snel. En dat zit meneer daar met zijn zachte en terughoudende stemmetje zo lief te spreken. De onschuld zelve.
Held in Noord Holland was een aankondiging van afgelopen week in Nova, over Dhr Scheringa, held? Niks held ja een held op sokken, als het hem te heet onder de voeten wordt dan gaan we maar snel even spijkers met koppen slaan, volgens mij klink ik nu als Mariette Hamer;)
De provisie van 80% krijgen ze niet terug hoor de gedupeerden, en de mensen die het nog net redden maar wel heel veel van hun leven hebben moeten loslaten, die zitten er nog steeds diep in. We willen alles goed doen voor de klanten, we zijn er voor de klanten. Nou meneer Scheringa slaap zacht;) oeps Mariette Hamer, sorry, ik denk dat sommige mensen die in dit land zich zo gedragen maar eens met een ander bijltje moeten gaan hakken, want ze slaan de plank volkomen mis
Zo dat moest ik nou gewoon even kwijt.
Over tot de orde van de dag. Mijn kaart voor Sketch Saterday, een erg leuke sketch!


En het is vrijdag, dus Get Sketchy dag, en de sponsor van deze week Squigglefly heeft erg leuke digitale afbeeldingen, maar degene die ik had gekozen, arch een koe in bad, ik kreeg meteen een Milka visioen, en heb het dan ook maar op die manier uitgewerkt. De sketch staat hieronder en daaronder mijn uitwerking! Er zijn weer Mister Linky problemen op de site, maar er is alweer een mail onderweg om dat in orde te maken.


Vandaag ga ik even mee boodschappen doen het is lekker weer, en ik ben niet zoveel buiten geweest de afgelopen tijd, de rest van vandaag en het weekend ben ik aan de scrap.
Geniet van deze mooie heldere en frisse dag!

16 opmerkingen:

Jolanda zei

Jij bent een van de DSB-gedupeerden, neem ik aan. Heel vervelend als je met een dergelijk 'iets' te maken krijgt.

Ook al ligt Mr. Linky weer eens dwars (ik meende al zoiets te zien op het GS-blog) je kaartje is weer super. Mooie kleuren heb je gebruikt!
Ik zal zo ook eens met de GS-sketch aan de slag gaan.

xoxo

Nicky zei

superleuke kaartjes!!!

en je zegt het, die dsb, weg ermee!

~amy~ zei

Nice work on your cards dora...love the get sketchy one...sooooo fun!

Renny zei

weer twee mooie kaartjes!

Martha zei

Je kaartjes zijn prachtig en de kaart met de koe is erg grappig. Leuk hoor!! Het andere kaartje is weer erg lief.
Enne, mooi gezegd!
Fijn weekend :)

Trudy zei

Ziet er weer super uit Dora!
Groetjes Trudy

Alexandra zei

Weet niet waar DSB ook alweer voor staat, maar mijn man riep altijd al De Schulden Bank, Klopt wel aardig geloof ik.
Je kaarten zijn weer super, ook de milka koe kaart is leuk hoor.

Lenet zei

Hihih blijf kalm Dora ,Ik zie je helemaal zitten terwijl je het berichje typt, rode konen en stoom uit je oren.( heb een nogal rijke fantasie) Maar je hebt gelijk hoor het is vreselijk voor al die gedupeerde en de grote baas komt er weer mooi mee weg.
Ik lag helemaal in een deuk om je koe in bad . Geweldige keuze.En weer super leuke kaartjes.!

Ria zei

Leuke kaartjes :)
Thanks for playing with my sketch over at Sketch Saturday.
hugs Ria

Elise zei

These are BOTH gorgeous cards, Dora! I am so excited to see the new GS sketch: it's awesome! LOVE that cow in the tub image! You are such a fabulous and inspirational paper artist! Have a great weekend!

Ellen zei

Wat een grappige uitwerking van Get Sketchy, die koe is geweldig!

Groetjes Ellen

yyam zei

Awwww...the first card is just so sweet...you rock with your use of pink!
The one for GS is super cute...is that tulle on the background? It goes well with the bubbles!

Julie Tucker-Wolek zei

That is sad what that man is doing to people...loveeeeeeeeeeeee the cards though...LOVING that giraffe! :):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Liezbeth zei

Ik denk dat je je laat meeslepen over iets waar je niets van weet. Ik ook niet maar ik weet ondertussen wel hoe het werkt in politiek Denhaag (ik werk in de apotheek). Nou ik kan je verzekeren dat de ABNAMRO ook niet veel overgelaten heeft van koopsompolissen en dat daar ook belachelijke premies zijn uitbetaald. Maar die hebben ook nog eens miljarden steun nodig gehad. En vanwege die ongein kan ik nu tot mijn 67ste werken. Allemaal afleiding. Ik vind het werkelijk belachelijk zoals er over Dhr. Scheringa gesproken wordt. En die Lakeman is gewoon een .... die alles zegt met een woordje als "mogelijk""waarschijnlijk"enz. erbij. Ik moet toch ook mijn schulden afbetalen.

Liszha zei

Ik had weer eens jouw GS kaart nog niet gezien maar ben flabbergasted. Super!
Die Saturday Sketch card is ook weer helemaal een plaatje.
Proud to be you blog pal!
Liefs Lisette

Ingen zei

Leuke koe :D Nou ja wat betreft de DSB ik heb me er gelukkig niet zo in hoeven verdiepen maar het is afschuwelijk dat mensen zoveel op hebben moeten geven omdat er mensen zijn die alles doen om rijk te worden over de rug van een ander.