dinsdag 6 oktober 2009

Verliefd op de stempels


Ja dat ben ik wel een beetje! Heb ik een periode gehad waar ik er geen gebruikte nu blijf ik maar doorgaan. Deze vind ik ook weer zo lief. De kaart is naar de sketch van Card Patterns deze week. Een leuke sketch weer, en tot mijn grote verbazing stond ik met mijn vorige kaart bij de Super Six, is dat even leuk!
Nou dan ook even de uitslagen van het ziekenhuis. Er zitten poliepen maar die zijn nu nog klein, en een operatie zou dan zwaarder zijn. Wel blijft de koorts een probleem, en ik heb vandaag nog contact met de huisarts. Een operatie moet uiteindelijk wel, maar als de poliepen groter zijn. Een hele mooie uitslag vind ik zelf. Er zit nog steeds een ontsteking en dat is waar de koorts vandaan komt, wel was de ontsteking kleiner, dus er is vooruitgang. Nog even volhouden en dan hoop ik snel weer aan de slag te gaan, en te bruisen van de energie. Wel moet ik gewoon alles rustig aan gaan doen, dan krijgt mijn lichaam ook de kans weer te herstellen.
Maar wat niet kan kan niet, en dan moet ik ook op de rem trappen. Daar ben ik de afgelopen weken redelijk goed in geworden. Als de klachten blijven weer melden. Ik ben positief, en nu is het gewoon nog afwachten en zorgen dat die koorts verdwijnt, alleen geen idee hoe je dat kan doen.
Ik ga eens even wat doen dan kan ik vanmiddag nog aan de scrap.
Liefs Dora

18 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

oh...!!! wat een prachtig kaartje! ja.. en ik ben er ook verliefd op.. die stempels :) hij is prachtig meid. en denk dat je zelf weinig kunt doen aan de koorts. veel slapen enn een paracetamol nemen..
nog even geniten van je mooie kaart :)

groetjes

Martha zei

Het is dan ook een stempel om verliefd op te worden, wat schattig! En wat een leuk kaartje, heb je de stempel helemaal uitgeknipt? En gefeliciteerd met de super six natuurlijk :)

Angèle zei

Dora, dit is weer een toppertje! Zo mooi!
Proficiat met je 'een van de zes favo's'

Liefs, Angèle

loes de groot zei

een heel mooi kaartje!

en nog beter een goede uitslag toch? je komt er wel weer! goed om jezelf blijven denken!!!

Lenet zei

OOO Dora hij is prachtig!! Heeel erg mooi!!

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhhh my dearest....I am sorry for the news U got from the tests.....I will be praying for U....I loveeeeeeeeeeee that card!!! BEAUTIFUL as always!!! {{{hugs}}} :):):):):):):):):):):):):):)

Simone zei

Heel mooie kaart weer, en nog gefeliciteerd met de Super Six. Ik hoop dat je gauw weer beter bent!!

Laurel zei

Sweet, sweet card!

Trudy zei

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt Dora!!
Groetjes Trudy

Ellen zei

Oh, Dora, ik ben helemaal verliefd op deze kaart, wat is ie schattig en wat een mooie stempel! Ik hoop op een snel herstel voor je en wil je nog van harte feliciteren met de top 6!

Groetjes Ellen

whoistracy zei

This is gorgeous Dora! I love the soft colors you used on the image and the card. And how you accented it with those punched bits. Great idea!

Liszha zei

Wat een super, super lieve en mooie kaart.
Wat leuk dat er naar je gelinkt is! Wel verdiend overigens.
Liefs Lisette

Marga zei

Hoi Dora, ik loop een beetje achter op je blog wegens drukte/verbouwing, en zie dat ik heel wat gemist heb. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt zeg, met als hoogtepunt toch wel deze laatste. Schitterend!!
xx Marga

Jeanet zei

Oh wow..prachtig kaarje Dora!
En nu maar hopen dat de koorts zakt...doe het nog wel rustig aan!Wel mooi dat de ontsteking kleiner wordt!

~amy~ zei

oh dora...I hope that you feel better soon....gorgeous card my dear!

Nicky zei

heeel heeel heeel mooi kaartje, geen wonder dat je in de superzes staat en eigenlijk moet je no 1 zijn!!! mooie uitslag van je bloedprikken, en ik hoop voor jou dat je koorts ook snel wat zal zakken. je kaartjes lijden er niet onder in ieder geval!

Sandra1968 zei

Deze stempel is inderdaad heel erg lief :-) en je hebt er een geweldige kaart van gemaakt. Heel leuk.
En gefeliciteerd met je plaats bij de top 6!

Ingen zei

Jeetje ik vind het ongelooflijk dat je nog steeds koorts hebt. Ik hoop echt voor je dat de ontsteking nu op zijn retour is en je snel weer sprankeld van energie.