zondag 4 oktober 2009

De lamp is te koop

Bij een lampenwinkel. Je hebt naar mijn idee 60 watt en 100 watt, en ze gaan in een gewone lamp met een grote fitting. Er zijn ook echt lampen te koop voor het gebruik bij een hobby maar die zijn een stuk duurder, dat zijn kleine opklapbare lampjes, ook erg makkelijk, maar die vraag ik wel aan de Goedheiligman:)
Maar het gaat mij voornamelijk om de verlichting bij het inkleuren van de stempels, mijn oude bureaulamp staat nu bij de scrapspullen. Ik weet niet of je er een ruimte mee kan verlichten, ik denk dat het mogelijk is als je meerdere lampen neerzet. Het is een kwestie van uit proberen denk ik zo. Maar het werkt zeker! De lamp die ik heb kost € 3.60 nou daar kan ik de hele winter mee doen, zoals ik zei goedkoop en makkelijk.
Ik maak hier maar een berichtje van want ik kreeg behoorlijk veel vragen en ik heb niet van iedereen het email adres, mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het wel.
Laat je niet in de maling nemen want ze willen nog weleend witlicht verkopen als daglicht, dit evenaart het daglicht.....de lamp die ik heb is blauw van kleur.
De lampenwinkels krijgen het nog druk zo;)

Liefs Dora

6 opmerkingen:

Liszha zei

Bedankt! Ik ga er morgen gelijk achteraan.
Ben benieuwd of het ook mooi is voor heet fotograferen.
Liefs Lisette

Ellen zei

Dank voor je heldere verhaal. Ik zoek voornamelijk een daglicht lamp voor het fotograferen. Heb nu een tl balkje en dat geeft voldoende wit licht om 's avonds bij te scrappen maar als ik wil fotograferen onder die lamp worden de foto's toch gelig. Misschien ook maar eens uitkijken naar een "echte" daglichtlamp.

Heb jij niet meegedaan met de online crop op D&D???

Groetjes Ellen

Ilse van Beek zei

Toppie Dora!! Dank je wel voor de info! Ik wil binnenkort de bureaulamp ophalen bij Ikea en dan wil ik ook heel graag een daglichtlamp erbij!TNX!!xxx

Julie Tucker-Wolek zei

I have three lamps on when I work too! :):):):):):):):):):):)

Sandra zei

Ik heb zo'n opklapbare daglichtlamp, die zijn erg handig moet ik zeggen. Maar de losse lampen zijn wel een stuk goedkoper inderdaad. Ik had mijn prijs al gespot op jullie blog, ik ben weer helemaal happy!!;-))

Jolanda zei

Dank voor de verwijzing naar dit blogbericht. Ik denk wel dat ik je goede raad ga opvolgen. Het lijkt mij inderdaad wel zo handig voor het fotograferen.

Toodles,
Jolanda