vrijdag 13 november 2009

Hoe erg kan het zijnDe kaart voor Get Sketchy van deze week is voor mij een totale ramp geworden. Althans dat vind ik en niemand kan zeggen....maar hij is toch lief ik verander niet van mening:):):) Ja voor een meisje van 4 is die best lief. Ik kon de afbeeldingen die we konden gebruiken van de sponsor niet gebruiken met deze sketch. Soft Pencil heeft enorm leuke en ook mooie digitale afbeeldingen, maar in combinatie met de sketch, het lukte me niet, echt niet. Ik heb er zelfs nog iets aan veranderd en toen de moed en hoop op iets beters maar opgegeven. Maar kijk maar eens bij ze op de site, ze hebben erg mooie afbeeldingen. Helaas volgende keer beter. Hierboven de sketch en daaronder meteen mijn kaart.
Ok nou dat was even mijn klaagzang, nu verder met een kaart waar ik wel helemaal blij mee ben, meer dan dit vond ik niet nodig. Gister was ik even bij mijn vader het nadeel of voordeel het is maar hoe je het bekijkt, is dat hij om de hoek van de hobby winkel zit...ahum en dan moet ik gewoon even naar binnen, en het wil zo zijn ik kom nooit met niks naar buiten. Ik ben eens in hoekjes gaan snuffelen waar ik normaal nooit kom, en vond papierpakketten in één kleur. Nu weten jullie dat veel van mijn kaarten ook in één kleur zijn, soms verschillende tinten, maar nooit alles door elkaar, dat gaat mij niet zo goed af. En ik heb meteen maar drie blokken gekocht, licht blauw en roze en een grijs pakket....;)
Hieronder dan de kaart in het lichtblauw, naar de sketch van CPS van deze week, een simpele sketch en ik wilde het ook niet te moeilijk maken, maar een andere vorm is zo gedaan.
Ik ga vandaag een rustige dag houden, na mijn geren en sprinten van gister.
De was zit al in de droger, vanmiddag boodschappen doen, en tussendoor aan de scrap, lezen en ik wil schaatsten kijken. Verder dus heerlijk helemaal niets.
Ik wens iedereen een schitterende vrijdag toe. En alvast een fijn weekend!

18 opmerkingen:

Renny zei

lieve kaartjes allebei weer. Jij ook een fijn weekend!
groetjes Renny

Martha zei

Het zijn allebei (!!) prachtige kaartjes! Fijn weekend Dora :)
Groetjes,
Martha

Angèle zei

Maar Dora...wat is er mis met je kaart? Ik kan niets ontdekken. Beide zijn weer mooi!
Afgelopen week was het superdruk hier. Ik ben nauwelijks thuis geweest. Veel geklust bij middelste dochter. Maar hoop dat het snel rustiger wordt en dat ik weer wat vaker langs kan komen in blogland!
Voor jou ook een heel fijn weekend.

yyam zei

Awww...love them both..so different..one is so sweet and cute...the other is dreamy...you do both well! Happy Friday to you Dora!

Liszha zei

Okay, ik mag niks zeggen dus ik doe het niet..............hahahaha, dat dacht jij?
Ik vind hem echt leuk. zoveel leuker dat dat misbaksel van mij dat ik nu op ga loaden.
Ja, het beertje, ik heb er niks mee maar de kaart is super (die van jou).
De andere kaart is zoooooooooo gaaf. Ik ben er gek van.
Liefs Lisette

Ellen zei

Oke, Dora, die kaart voor CPS vind ik idd mooier maar ook die eerste mag er best zijn hoor! Het is ook best moeilijk om jezelf steeds naar de kroon te stijgen!!!!Haha...
Groetjes Ellen

Ellen zei

Ik bedoel natuurlijk naar de kroon te steken! Met dat ik op het verzendknopje druk denk ik oef, fout spreekwoord!!!! ;-)

Groetjes Ellen

MadeByMaly zei

Mooie kaartjes weer, maar de onderste is mijn favoriet (als ik dat mag zeggen).

Julie Tucker-Wolek zei

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh these are both soooooooooooooooooo beautiful dora!!!!! love love love love love love the little teddy bear! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

~amy~ zei

fabbie cards Dora!!!!!!

Laurel zei

So pretty! I guess it is Get Sketchy and CPS day on our blogs!

Nicky zei

och meissie, en het is een erg leuk kaartje geworden. heel jammer dat je zelf geen lekker gevoel eraan over hebt gehouden. en dat was wat ik de vorige keer ook beoogde. ook al gaat het niet zoals je wilt, dan moet je maar willen zoals het gaat! het uiteindelijke produkt is bij jou toch altijd weer helemaal goed! die tweede kaart vind ik ook weer prachtig zeg, ja dat tonsurton is subliem!

Lenet zei

oooo gaaf papier zeg!! hele mooie kaart ook..en je getsketchy kaart valt ook gerust wel mee Ik vind hem wel leuk hoor..een meisdje van 4 mag toch ook wel een kaartje??mankeert niks aan.

Willeke zei

Mooie kaartjes weer Dora! En ook al is de 1 wat minder hij is door een goed hart gemaakt!

liefs Willeke

Shemaine Smith zei

Beautiful Dora...absolutely stunning

Softpencil zei

So lovely cards with beautiful colours Dora! I enjoyed reading you blog ;)

Jolanda zei

Bij het eerste kaartje kom ik ook niet verder dan "het is wel lief" (is ook echt zo).
Het tweede kwaartje vind ik heel erg mooi geworden. Leuke vorm ook.

Toodles,
Jo xoxo

Ingen zei

Haha over de eerste zal ik maar niets zeggen want dat verandert je mening toch niet.
De blauwe is in iedere geval helemaal super. Mooi eenvoudig en de vorm is prachtig. Echt een top kaart!