vrijdag 21 augustus 2009

Alweer de tweede sketch van Get Sketchy

Ik moet je heel eerlijk bekennen, dat ik met deze kaart nogal problemen heb gehad...en nog wel de sketch van mijn eigen hand. Ach als je het jezelf lekker moeilijk maakt dan weet je dat dat kan gebeuren. Maar ok, we hebben deze week Regina van The Cutting Cafe als sponsor. Dat zijn digitale stempels en er zitten echt wel hele leuke tussen, maar ik moest even wennen hoe ze te gebruiken. Uiteindelijk is het naar mijn idee een zeer zoete kaart geworden, ik heb het ijsbolletje ook nog bewerkt met Puffy paint met glitters, op de foto is dat alleen iets minder te zien. We hebben bij de eerste sketch al meer dan 100 deelnemers, een goeds start lijkt mij zo. En wat is het dan moeilijk om daar een top 5 uit te kiezen. Wel kan ik iets grappigs daarover vertellen. Gisteravond...laat ik zat in mijn bed met mijn laptop op schoot, en alle kaarten nog een keer door te nemen. Bree en ik zouden elkaar onze top 5 doorgeven en dan daar een weer van gaan strepen. Dan denk je dat je met 10 namen komt en dan telkens van de ander iets weg streept totdat er 5 overblijven..........nou vergeet het maar, we hadden precies en dan ook echt helemaal dezelfde lijst. Terwijl we toch echt totaal een verschillende smaak hebben. Nou dat beloofd wat voor de volgende sketch!
Dit is de sketch van deze week, en de bonus challenge ...gebruik een pons.

En dit is mijn uitwerking.

De winnaar van deze week mag een leuke digitale stempelset uitkiezen bij
The Cutting Cafe
Heel erg veel plezier met de sketch!
En bij dit bericht plaats ik ook gewoon even mijn kaartje voor Mojo Monday dag drie, ik ben door mijn sketches heen en ben gister met deze begonnen.


Ik wens iedereen alvast een heerlijk weekend!

16 opmerkingen:

loes de groot zei

oooo leuk weer hoor!
ik vind het zo knap dat je echt elke dag wel een berichtje op je blog plaatst!

Martha zei

Hee Dora, is een erg leuke en heerlijke kaart geworden. Wil proberen dit weekend weer een kaart te maken (eindelijk).
Groetjes,
Martha

Ellen zei

Ha, Dora!
Geweldige kaarten heb je weer gemaakt. Vooral die laatste voor MOJO vind ik super! Geweldig met al die ponsjes.
Wat een succes hebben jullie zeg met het nieuwe sketch blog, dat moet echt een kik geven.....
Ook de schets van deze week is super en de uitwerkingen trouwens ook. Natuurlijk ben ik weer van de partij....

Groetjes Ellen

Nicky zei

hai! weer een gave sketch, weer een gave uitwerking en whoohee ik zit in de top 5 van no 1!!! weet nog niet of ik de volgende ook ga maken maar wie weet... :-) mooie kaart heb je weer gemaakt hoor (die laatste)!

Ilonka zei

Hoi Dora je kaartjes zijn echt helemaal te gek! Ik krijg zoveel inspiratie van je dat ik bij Get sketch even een kijkje genomen heb. Maar ik vind het fantastich hoe je je creaties maakt. Ik geniet ervan. Een fijn weekend

Groetjes Ilonka

Floortje zei

Grappig dat het bij jou vaak eenvoud is waardoor je moeite hebt met een sketch...vooral als 'ie van je eigen hand is. Maar je uitwerking is heerlijk zoet, prachtig. En je hebt weer zoveel moois gemaakt de afgelopen dagen, ik zou jouw voorraad wel eens willen bekijken...of stuur je alles meteen weg?
In ieder geval, het is altijd heerlijk om jouw blog te lezen, er straalt zoveel enthousiasme vanaf!
Liefs, Floortje

* Daniëlle * zei

Grappig dat jullie allebei tot dezelfde kaarten zijn gekomen dan!
Prettig weekend Dora!

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhhhhhh I loveeeeeeeeeeeeeee these!!!! LOVEEEEEEEEEEEEEE the ice cream cone and all the FLOWERS! :):):):):):)

~amy~ zei

2 cards? You're amazing Dora...love them both!!

Alexandra zei

Dat is ook wel erg toevallig dat jullie dezelfde namen hadden, leuk. De top 5 zag er ook geweldig uit, moeilijk om daar weer een keuze uit te maken.
De kaarten die je deze week heb gemaakt zien er ook weer leuk uit. Die van je eigen sketch maakt dat ik zin in een ijsje krijg, jammie is die.

Liz Weber zei

Hi Dora, thanks for another fab sketch at Get Sketchy, I can't wait to use it, your card inspires me very much and it looks good enough to eat lol. I enjoyed using last weeks sketch very much.

The butterfly image on my card (as per you blog question) is a metal butterfly embellishment, or if you meant the card die cut, it's the Fleur De Lis pendant from Spellbinders.

Have a great weekend!

Sandra1968 zei

Leuke sketch en een mooie kaart.

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Dora,mooie kleuren.

Liefs Riet.

Ingen zei

Wat een leuke sketch heb je weer gemaakt en wat ben je toch lekker actief :D

Liszha zei

Ik vind het zo mooi wat jij doet met die takjes. Gelukkig heb ik nu ook een takjespons ook al is die maar klein en ga ik je nadoen.........oh, dat klinkt wel heel kinderachtig.
Laten we zeggen dat je me hebt geïnspireerd. Klinkt beter hé? LOL

Elise zei

Hey, Dora! This card is delicious AND delightful! The colors are soooo sweet: makes me want some sweet! Hee Hee Thanks for stopping by my blog: I'm VERY glad you did! Your work is darling! Have a great weekend!